Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS NATIONAL DE DESEN „VERDE – ECO FANTEZIE ŞI CULOARE”

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Şcoala Specială Nr. 1 "Emil Gârleanu" Galaţi
Str. Gării nr. 66, tel-fax: 0236413166
CONCURS NATIONAL DE DESEN „VERDE – ECO FANTEZIE ŞI CULOARE”
Aprobat de Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Obiective:
- Cultivarea interesului copiilor pentru activităţile de desen şi pictură, stimulând posibilitatea acestora de exprimare plastică, spontană, a impresiilor, emoţiilor şi sentimentelor trăite în diferite experienţe de viaţă legate de natură şi mediul înconjurător;
- Formarea deprinderii de organizare a compoziţiei plastice şi de redare expresivă a imaginii unor obiecte ţinând cont de legile compoziţionale;
- Antrenarea copiilor în practicarea desenului ca pictură artistică, ajutându-i să identifice, să descopere şi să exprime în lucrările lor posibilităţile şi semnificaţia expresivă a fiecărui element de limbaj plastic;
- Stimularea înclinaţiilor şi talentelor artistice în vederea dezvoltării acestora încă de la vârsta şcolară;
Organizator:
Scoala Speciala „Emil Garleanu”, Galati
Parteneri:
Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi,
Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Galati,
Universitatea „Dunărea de Jos” – Facultatea de Ştiinţe, Galati
Liceul de Arta „Dimitrie Cuclin”, Galati
Condiţii generale :
Concursul naţional de desen „VERDE – ECO FANTEZIE ŞI CULOARE”, este organizat pentru elevii claselor I–VIII, desfăşurat de Şcoala Specială nr. 1 „Emil Gârleanu”, Galati.
Lucrarile vor avea ca tema natura si tot ceea ce inseamna protejarea si ocrotirea spatiului verde.Un cadrul didactic poate participa cu o singura lucrare. Pe spatele lucrarii se va aplica o eticheta in care vor fi mentionate urmatoarele:
Numele si prenumele elevului:
Clasa:
Numele si prenumele cadrului didactic indrumator:
Localitatea:
Judetul:
E-mail:
Important!
Elevii vor primi diplomele cu premii (locul I, II, III, mentiune) prin mail, de accea NU SE ADMIT LUCRARI FARA MENTIONAREA ADRESEI DE MAIL. Pe diploma elevilor va fi mentionat si numele cadrului didactic indrumator. Protocolul de colaborare trimis de cadrele didactice prin posta va fi sampilat si semnat de directorul scolii organizatoare, dupa care va fi trimis in acelasi mail cu diploma elevilor participanti. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe adresa de mail: concurs.galati@yahoo.com
Condiţii de participare
La concursul „VERDE – ECO FANTEZIE ŞI CULOARE” pot participa elevi din clasele I – VIII , din reţeaua de învăţământ la nivel naţional, pasionaţi şi preocupaţi de îmbunătăţirea aspectului şi calităţii mediului comunităţii în care locuiesc. Lucrarile vor fi trimise prin posta pana pe data de 31 mai 2012 la adresa Str.Gării nr.66, cod poştal 800003, Galaţi (Şcoala Speciala Emil Garleanu) împreună cu formularul de înscriere si protocolul de colaborare semnat si sampilat de directorul unitatii scolare.(Protocolul de colaborare trebuie sa fie pe o singura pagina, asa cum este redactat de scoala organizatoare)
Pentru a înscrie desenul în concurs, fiecare participant trebuie să completeze formularul de înscriere cu informaţii reale.
NU SE PERCEPE TAXA PENTRU PARTICIPAREA LA CONCURS.
Evaluarea desenelor
- ilustrarea temei
- creativitate şi originalitate
- calitatea materialelor folosite : pânză, culori, tehnica de desen folosită.
Organizatorii şi/sau juriul îşi rezervă dreptul de a scoate din concurs desenele care nu au nicio legătură cu tema anunţată, care au un conţinut obscen, care nu respectă etapele de înscriere şi care nu au fişa de identificare, etc.
Desenele trebuie să respecte Legea dreptului de autor, iar participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra desenelor efectuate şi înscrise de el în concurs.
Participantul şi/sau şcoala din care acesta face parte este unic responsabil asupra oricăror consecinţe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a participării cu desene în acest concurs.
Concurenţii nu au voie să participe cu desene ce au mai fost publicate anterior, preluări de pe internet sau înscrise la alte concursuri de acelaşi gen sau asemănătoare.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de COPYRIGHT pentru a publica/utiliza desenele de la concurs pentru realizarea expoziţiei.
Coordonator:
Director: Prof. Aurelia Melinte
Clauze finale
Prin trimiterea desenelor la acest concurs, participantul confirmă faptul că a înţeles şi a acceptat prevederile REGULAMENTULUI de mai sus.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: alagina | 24.04.2012 23:18 | 1717 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

69 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN