Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs Naţional de Teatru Liceal şi Studenţesc "I. L. Caragiale", ediţia a VIII-a

Trupe de teatru reprezentând instituţii de învăţământ secundar (liceal), instituţii de învăţământ superior, instituţii de cultură, sau care funcţionează independent, din România, formate exclusiv din liceeni (cursuri de zi sau seral) şi studenţi, sunt invitate să participe la această competiţie.

            Condiţii pentru acceptarea la preselecţie: punerea la dispoziţia organizatorilor a unui DVD cu înregistrarea piesei, a scenetei, sau a monologul propuse, pe adresa Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti, str. Democraţiei, nr. 60-62. Alături de DVD, se vor trimite fişele de înscriere şi distribuţia. Vor fi respinse piesele/ scenetele/ monoloagele care vor promova pornografia, intoleranţa şi rasismul.

            Preselecţia va avea loc în data de 25 mai a.c. Data limită de primire a înscrierilor este: 20 mai a.c. Finala se va desfăşura în intervalul 1-10 iunie a.c. Cei admişi în finală vor plăti o taxă de participare de 15 de persoană. Ei vor fi informaţi în timp util cu privire detaliile desfăşurării finalei.

            Durata maxima a unui spectacol în concurs este de 30 de minute. Juriul are dreptul să ceară oprirea unui spectacol dacă a fost depăşită durata, dacă se consideră că ceea ce a văzut pe scenă contravine regulamentului concursului, sau dacă se consideră că vizionarea unui anumit număr de minute din spectacol a fost relevantă şi, implicit, evaluarea trupei de teatru a luat sfârşit.

            Se vor acorda: Marele Premiu: 1500 de lei, Premiile: I (1000 de lei), II(800de lei), III(600 de lei) cât şi premiile individuale/ speciale pentru: cel mai bun rol masculin, cel mai bun rol feminin, cea mai populară trupă, cel mai popular actor, cea mai populară actriţă, cea mai bună interpretare a unui rol pozitiv, cea mai bună interpretare a unui rol negativ, cel mai reuşit monolog/cea mai reuşită scenetă, cel mai frumos costum, cel mai bun decor, fiecare în valoare de 200 de lei. Cinstind memoria marelui prozator şi critic de teatru trecut în eternitate, organizatorii vor acorda Premiul „Mircea Ghiţulescu” pentru cel mai promiţător tânăr actor, în valoare de 400 de lei. Aceste premii sunt suportate din bugetul Casei de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti. Instituţia noastră nu poate asigura necesarul de recuzită şi nu va suporta costuri de cazare şi de deplasare pentru trupele prezente în finală.

            Pentru detalii suplimentare, vă punem la dispoziţie numărul de telefon al iniţiatorului şi coordonatorul proiectului, referent Ionescu Gelu Nicolae: 0730083363/ 0725893134.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: gelunionescu | 07.04.2011 16:03 | 883 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

56 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN