Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS NAŢIONAL „ION CREANGĂ- ÎN ŞCOLILE NOASTRE” - Ediţia a II -a -20.05.2011

Concursul Naţional „Ion Creangă- În şcolile noastre”, Ediţia a II-a , 20.05.2011 se adresează elevilor din învăţământul preşcolar, primar( I-IV) şi gimnazial( V-VIII) şi cadrelor didactice şi se va desfăşura la Şcoala Generală Dulcea- Structură a Şcolii Generale Ibăneşti Pădure, Comuna Ibăneşti, jud. Mureş în parteneriat cu Şcoala Generală Gurghiu.

Concursul cuprinde următoarele secţiuni:

1. Lucrări ale cadrelor didactice cu tema „ Toleranţă şi interculturalitate”

2. Creaţii literare ( poezii) inspirate din creaţiile lui Ion Creangă

3. Creaţii artistico-plastice ( desen, pictură, colaj) inspirate din creaţiile lui Ion Creangă

PRECIZĂRI PRIVIND REALIZAREA LUCRĂRILOR:

1. .La prima secţiune sub titlul lucrării se va scrie numele autorului(maxim 2 coautori care plătesc taxa separat), şcoala, localitatea, judeţ. Lucrarea va avea maxim patru pagini scrise cu diacritice. Redactarea lucrărilor se va face pe format A4, pe o singură parte, la un rând, cu margini egale de 20mm, titlul se va scrie cu majuscule ( Times Bold Roman 14 Bold). Centrat la două rânduri de titlu se va scrie autorul şi institiţia, la două rânduri de numele autorului se va începe scrierea textului ( Times New Roman 12).

Lucrările se trimit atât în format electronic pe adresa de e-mail menţionată(daniela.graur@yahoo.com sau scoalageneraladulcea@yahoo.com) cât şi listată pe adresa menţionată mai jos.

Vă rugăm să respectaţi aceste cerinţe necesare pentru editarea în revista şcolii cu ISSN.

2. La secţimea a doua – Creaţii literare, titlu se scrie cu majuscule ( Times     Bold Roman 14), la două rânduri se scrie autorul, clasa,  cadrul didactic coordonator, şcoala, localitatea, judeţ şi la două rânduri mai jos se va începe scrierea versurilor.

3.Secţiunea de creaţii artistico-plastice. Lucrările vor fi realizate în diferite tehnici ( desen, pictură, colaje, aplicaţii cu diferite materiale, alte tehnici mixte) şi vor fi inspirate din operele lui Ion Creangă. Se va  preciza , pe spatele lucrării, titlul lucrării, autorul, cadru didactic coordonator, şcoala, localitatea, judeţ.

REDACTAREA ŞI EXPEDIEREA LUCRĂRILOR:

Lucrările vor fi expediate cu fişa de participare anexată şi copie de pe chitanţa de plată a taxei de participare în valoare de 20 Ron într-un plic, pe adresa GRAUR DANIELA-TEODORA, Loc. Reghin, Jud. Mureş, Strada Rodnei, Bl.9, Ap.4, Sc.4, Et.1, Cod:545300 sau pe adresa BLOJ ELENA-DIDINA, Loc. Orşova, Nr. 25A, Jud. Mureş, cu menţiunea „pentru  Concurs Naţional”. În plic se mai pune şi un plic autoadresat în care se vor trimite diplomele, CD-ul cu desfăşurarea Concursului şi o adeverinţă cu publicarea lucrării în revista şcolii "Universul copiilor" cu ISSN(cine doreşte).

Fişa de participare şi lucrarările se mai trimit şi pe adresa de e-mail daniela.graur@yahoo.com sau scoalageneraladulcea@yahoo.com până la data de 30.04.2011.

Pentru mai multe informaţii citiţi Regulamentul de organizare al Concursului ataşat.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: graurd | 18.04.2011 07:07 | 1696 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 16 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

2 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN