Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs National Scoala intre Viziune si Misiune inscris in CAER 2016

Prezentul proiect educaţional are o tematică generoasă, instituţia şcolară, aşa cum o văd elevii sau, mai degrabă cum şi-ar dori-o ei. Şcoala între viziune şi misiune nu e un simplu slogan, ci îşi propune să fie un depozitar al ideilor, dezideratelor, aşteptărilor elevilor în legătură cu instituţia în care-şi petrec o mare parte din timp şi din viaţă. Forma de derulare a proiectului este aceea a concursului, ştiindu-se cât de îndrăgită şi stimulativă este competiţia în rândul elevilor. Aşa cum vom arăta şi în continuare, motivaţia noastră este mult mai ambiţioasă, deoarece ne propune m să privim şcoala “prin ochii elevilor”, deci din perspectiva acelora pe care îi educăm şi pe care ne dorim să ni-i apropiem, să-i înţelegem, să-i integrăm social şi profesional.Proiectul urmăreşte să atragă elevii din casele a IX-a – a XII-a, din unităţile şcolare de pe raza judeţului Argeş precum și din alte județe, din mediul urban şi rural, interesate de acest demers. La secţiunea creaţie literară vor fi trimise 3 poezii şi/sau un eseu tematic(eseul va avea max. 4 pag.). La secţiunea site se trimite un site de minim 5 pagini, în concordanță cu tema concursului. SECŢIUNEA FILM, CU TEMA “VREAU O ŞCOALĂ CA AFARĂ”, SLOGAN INSPIRAT DE PIESA “VREAU O ŢARĂ CA AFARĂ” A FORMAŢIEI VUNK.a. film cu tema “Vreau o şcoală ca afară”b. film cu tema “O personalitate marcantă a școlii/învățământului românesc”.

Nume proiect: Concurs National Scoala intre Viziune si Misiune

Organizatori: Colegiul National Alexandru Odobescu Pitesti

Condiţii de participare: Max 10 elevi/profesor îndrumator. Elevii pot participa individual, sau în echipaje de 2-3 persoane. Un elev sau echipaj poate participa doar la 1 sau 2 dintre secțiunile concursului.Concursul va conţine o preselecţie a proiectelor (vor fi alese câ

Perioadă înscriere: 01.03.2016 - 28.03.2016

Perioadă desfăşurare: 09.04.2016 - 10.04.2016

CONCURSUL  NAȚIONAL „Şcoala între viziune şi misiune”- EDIȚIA a V-a

Concursul „Şcoala între viziune şi misiune” are trei secţiuni:

1. Concurs de creaţie literară

2. Concurs de realizare a unui site web  sub egida  “Cel mai original site  al şcolii mele”

3. Secţiunea film:a. film cu tema  “Vreau o şcoală ca afară”slogan inspirat de piesa “Vreau o ţară ca afară” a formaţiei Vunk.     b. film cu tema “O personalitate marcantă a școlii/învățământului românesc”.

 

Propus de: alice11041973 | 16.03.2016 14:13 | 1245 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Activitati de vara pentru sanatatea emotionala

Echilibrul emotional
Vacanta in familie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

54 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN