Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURSUL NAŢIONAL „Ce înseamnă Paştele pentru mine?”

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

ORGANIZATOR:

Colegiul Naţional Liceal „Alexandru Odobescu”, Piteşti.

Tip de organizaţie: instituţie educaţională.

Coordonator proiect: profesor Dogioiu Ion

Adresă: strada Pescarilor, nr. 20, Piteşti, judeţul Argeş

Telefon / Fax: 0248 / 643202

 

SCOPUL PROIECTULUI: Descoperirea, stimularea şi valorificarea creativităţii elevilor în domeniile literar şi artistic. Proiectul îşi propune  îmbinarea a două elemente esenţiale ale educaţiei, anume cultivarea valorilor morale universal valabile şi a deprinderilor de a exprima artistic sentimente, convingeri,  credinţe.

 

GRUPUL ŢINTĂ al proiectului îl reprezintă elevii înscrişi în clasele V – XII în unităţile de învăţământ din România din circuitul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, atât din mediul urban, cât şi din cel rural.

 

TEMATICA CONCURSULUI: cultural – artistică pe teme religioase

 

ACTIVITĂŢILE PROIECTULUI. Proiectul constă în lansarea unui concurs de produse literare şi artistice pe teme religioase, a unei expoziţii cu vânzare în scopuri caritabile, a unei dezbateri şi a unei excursii tematice.

- secţiunea creaţii literare, cuprinzând eseuri şi poezii. Textele vor fi redactate în format A 4, WORD, cu caractere de 12, Times New Roman, cu diacritice, la un rând şi jumătate. Fiecare lucrare va avea maximum 3 pagini, în format electronic şi pe hârtie, urmând a fi strânse pe un CD final. Un profesor îndrumător va putea avea cel mult 10 elevi pe care să îi îndrume în realizarea lucrărilor;

- secţiunea desen/ pictură. Desenele/ picturile vor fi realizate pe hârtie format A4. Pe verso se vor trece: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa, şcoala, numele şi prenumele îndrumătorului;

- secţiunea ouă încondeiate/ aranjamente artistice. Lucrările vor cuprinde o fişă de identificare, cuprinzând: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa, şcoala, numele şi prenumele îndrumătorului;

Lucrările vor fi împărţite în două categorii din momentul selectării:

  •         lucrări aparţinând elevilor de gimnaziu;
  •      lucrări aparţinând elevilor de  liceu
  • 

Lucrările nu se restituie, urmând a fi expuse şi vândute în cadrul expoziţiei din 21 - 30 aprilie 2011, iar fondurile obţinute vor fi donate în scopuri caritabile unor orfelinate, în cadrul activităţii din data de 1 Iunie 2011. Nu se percepe taxă de participare.

Propus de: germainero | 28.02.2011 21:54 | 1933 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 16 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN