Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concursul Regional de Artă Plastică şi Decorativă "Wizart - Continuă povestea"

Palatului Copiilor Arad vă invită să participaţi la Concursul Regional de Artă Plastică şi Decorativă Wizart - Continuă povestea, Ediţia a I - a, ce va avea loc în perioada aprilie-mai 2014. Concursul este cuprins în calendarul activităţilor educative regionale şi interjudetene al Ministerului Educaţiei Naţionale pe anul şcolar 2013-2014, pozitia 76.

Obiectivul general

Wizart este un concept ce vrea să înglobeze şi să promoveze arta copiilor şi a adolescenţilor. Realizarea şi relansarea site-ului www.wizartgallery.com vine să acopere lipsa de arhivare a activităţilor artistice din regiune şi chiar a acelor naţionale la nivelul vizibilităţii, a imaginilor. Se realizează astfel o mai bună vizibilitate a artei copiilor şi a raportării creaţiilor artistice la un nivel calitativ şi creativ performant. Al doilea concurs naţional se numeşte WIZART - CONTINUĂ POVESTEA şi are ca tematici: ilustrarea poveştii preferate sau a uneia compuse de către participant care se va premia într- o secţiune separată, compoziţii inspirate din universul copilăriei, peisaje, portrete, teme libere, proiecte de design vestimentar. Proiectul se va finaliza cu un vernisaj al lucrarilor elevilor din Palatul Copiilor Arad şi ale Cluburilor Copiilor din judeţul Arad.

REGULAMENT

La concurs pot participa elevi cu varsta cuprinsa intre 6 si18 ani, jurizati pe categorii de varsta: 6-8, 9-11, 12-14, 15-18

Participarea la concurs se face prin inscrierea fotografiilor lucrarilor plastice, pe site-ul www.wizartgallery.com pentru a fi jurizate.

Fiecare elev participant va înscrie la concurs o singură lucrare. Se va menţiona denumirea instituţiei de învăţământ, adresa completă (strada, localitate/sector, cod poştal, judeţ), numele autorului, vârsta, titlul lucrării plastice, tehnica, numele profesorului îndrumător şi numarul de telefon/fax la care puteţi fi contactat. Lucrarea plastică va fi înscrisă fotografiată, prelucrată sau scanată, in format JPG de maxim 2 MB. Lucrarea literara va avea maxim o jumatate de pagina. Fiecare profesor coordonator va ataşa la concurs lucrările elevilor săi. Fotografiile lucrărilor plastice vor fi salvate cu numele autorului, vârsta şi numele instituţiei de învăţământ.

Termenul limita de înregistrare al lucrărilor este 16 mai 2014.

Jurizarea, postarea pe site-ul nostru www.wizargallery.com, anunţarea câştigătorilor se vor facepînă în data de 31 mai.

Se vor acorda premii I, II, III şi premii speciale. Aşteptăm confirmările de participare, întrebări şi sugestii pe adresa de e-mail: wizartgallery@yahoo.com. Detalii despre concurs puteti gasi şi pe site-ul nostru www.wizartgallery.com

Organizatori: prof. Anca Sabău-cerc Artă decorativă, prof. Daniela Stana-cerc Desen-pictură, prof. Ariana Moisescu-cerc Pictură pe sticlă.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: blidia | 28.03.2014 08:31 | 1014 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (2)

0 0

29.03.2014 11:45 blidia - Autor

La concurs se pot inscrie doar elevi din Palatele si Cluburile Copiilor din zona de vest.

0 0

15.04.2014 17:59 deliavalea

Mult succes organizatorilor!Vom participa cu mult drag !Cercul Atelierul fanteziei-Clubul Copiilor Sebis!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN