Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

,Copilul -cetatean european cu drepturi şi responsabilităţi”-concurs national

,,Copilul -cetatean european cu drepturi şi responsabilităţi” SECŢIUNI: -concurs de desene( cl. I-X) -concurs de creaţii literare( cl. III-X) -concurs de proiecte video( cl. V-X) -concurs “Revista şcolii”- editie dedicata drepturilor copiilor( pentru şcolile participante) Activităţi propuse, în ordinea în care se vor desfăşura: - Constituirea unui colectiv de organizare a concursului naţional de creaţie literară, plastică şi proiecţii media:,,COPILUL- CETATEAN EUROPEAN CU DREPTURI SI RESPONSABILITATI” împreună cu partenerii locali - Elaborarea regulamentelor de participare şi popularizarea lor - Cooptarea membrilor juriului pe secţiuni - Primirea şi pregătirea lucrărilor - Jurizarea lucrărilor - Lucrarile premiate vor fi expuse in incinta Muzeului Judetean de Istorie Botosani in prezenta invitatilor si a partenerilor implicati .Se va organiza vernisajul ,proiectarea creatiilor video si se vor prezenta cele mai bune creatii literare .Se vor inmana diplomele si premiile.

Se vor realiza activitatile de diseminare a proiectului conform programului.

Parteneri:  Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, Asociatia de Parinti de la Scoala Gimnaziala Botosani, Consiliul Local Botosani,Muzeul Judetean de Istorie Botosani,Directia  Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Atasam fisa de inscriere, acordul de parteneriat si regulamentul concursului.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: lauramihalescu | 26.02.2013 23:54 | 1442 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

27.02.2013 21:27 angy85

e valabil si pentru clasa pregatitoare?

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN