Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Educație cu blândețe - Cum își descoperă copiii pasiunile și talentele prin joc

Amintind cu năduf de refuzul de a-și face temele, de a citi sau de a renunța la jocurile online preferate, adulții trag un semnal clar de alarmă și par a striga la unison: „așa nu se mai poate”!

Scoala Intuitext

Cum însă micii adversari au metode redutabile de a slăbi aplombul părintesc, specialiștii în educație sunt gata să intre în luptă pentru a stinge definitiv confruntarea. În premieră în istoria conflictelor, aceștia vor susține – concomitent – ambele tabere pentru a asigura instaurarea păcii cât mai rapid.

Motivele disputei sunt, în linii mari, exprimate fără echivoc: cei mici doresc metode moderne de învățare și libertate în mediul online, în vreme ce părinții adorm noaptea gândindu-se la educația și viitorul copiilor lor.

În aceste condiții, specialiștii Intuitext în educație au conceput „un arsenal” imbatabil ce promite să împace fără întârziere părțile implicate: produse moderne de învățare care îmbină plăcerea copiilor de a se juca cu dorința părinților ca aceștia să învețe.

Pe lângă CD-uri educaționale atractive și interactive, manuale digitale cu activități ce stârnesc cu adevărat interesul copiilor, specialiștii Intuitext în educație au creat și un produs online de învățare exact pe placul elevilor din clasele primare.

Astfel, site-ul educațional Școala Intuitext este conceput sub forma unui joc, cu misiuni și aventuri captivante, dar care sunt bazate pe noțiunile din programa școlară.

Citiți continuarea articolului.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: ScoalaIntuitext | 02.07.2018 16:21 | 636 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

675 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN