Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Enel România revine cu Play Energy 2017, proiectul educational care iti poate aduce finantare pentru scoala ta!

Să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim ce ar presupune să nu avem suficientă energie. Am putea vorbi despre zile sau nopți în care nu am avea lumină în casă sau la școală și ar trebui să stăm pe întuneric.

Cum putem avea un mod de viață sustenabil? Și în ce fel putem folosi energia alternativă, astfel încât să contribuim la conservarea resurselor naturale ale planetei? Am putea folosi obiecte, situații, pe care le întâlnim în viața de zi cu zi?

Astfel, Enel lansează cea de-a 11-a ediție a concursului „Play Energy”, un proiect educațional dedicat şcolilor gimnaziale şi liceelor, având ca obiectiv promovarea cunoştinţelor despre energie prin metode inteligente şi creative. Provocarea acestei ediții constă în identificarea acelor probleme și situații din jurul nostru, care ar putea fi remediate sau îmbunătățite prin #EFICIENŢĂ, #COLABORARE, #INOVAŢIE, #TEHNOLOGIE, #ACCESIBILITATE. Astfel, în echipe de maxim 5 persoane, fiecare va trebui să găsească #misiunea laboratorului școlii lui și să o aplice în mod eficient și creativ!

Proiectele pot fi trimise pana la data de 10 octombrie 2017. Kit-ul PlayEnergy 2017, care poate fi descărcat gratuit din secţiunea dedicată a site-ului www.enel.ro, cuprinde o serie de materiale, care includ informații cu privire la resursele energetice, experimente și inovații la nivel mondial, cu exerciții și sugestii pentru proiecte. Participanţii pot accesa şi site-ul http://playenergy.enel.com, care este disponibil în toate limbile țărilor participante. Prin intermediul platformei dedicate concursului, atât profesorii cât și elevii implicați în proiect, vor putea avea acces la materiale educative și informații utile.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: valentinaalina | 18.09.2017 09:08 | 904 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

4 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN