Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL "COPIL CA TINE SUNT ŞI EU!", Ediţia aVII-a, SIMERIA;HUNEDOARA

 Pentru cele 3 secţiuni, aşteptăm lucrările copiilor şi ale adulţilor până în data de 20 mai 2011. Detalii în documentul ataşat sau, direct, la Prof. VOICA PAULA şi Prof. FELCIUC EMILIA.

Vă aşteptăm !

SECŢIUNI:

  • Ø      Concurs de creaţie plastică (desen, pictură, colaje, abilităţi manuale)
  • Ø      Concurs cultural-artistic (dansuri populare, dansuri moderne, teatru scurt,interpretare ) ;
  • Ø      Simpozion

Fişele de înscriere şi acordul-în ataşament.

Înscrierea Dumneavoastră ne onorează. Echipa proiectului

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: voica | 05.05.2011 16:05 | 3995 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (15)

0 0

06.05.2011 00:04 profa22

Cam mare taxa pentru participare indirecta. Ce faceti cu banii? Chiar atat sa coste o amarata de diploma? Si un CD cu ISBN? Daca vrem sa participam in mod direct la Simpozion? Nu avem voie? Doar daca avem copii cu CES. Interesant, la celalalt Concurs din aprilie, din acelasi Festival, se putea si fara CES. Pt un Concurs 10 lei? Ati mai avut unul in aprilie cu 3 lei.... din aprilie pana in mai a crescut pretul diplomei?? Cate Concursuri la un singur proiect organizati? Deci... hai sa gandim un Proiect, il avizam si desfasuram 3 concursuri si un Simpozion in el... Toate cu bani, taxa este crescatoare de la o luna la alta ( ca doar mai multe activitati aduc mai multi bani ) .
Ce talent si ce creativitate promovati? A copiilor? Nicidecum. Fara suparare, creativitatea dv este demna de luat in calcul aici. Cate mai inventati! Un Festival care nu stim exact cui se adreseaza, intr-o luna cuiva... in alta luna altcuiva... intr-o luna o taxa, in alta luna de 3 ori mai mare, ba de 10 ori daca ne gandim si la Simpozion. L-ati inceput in aprilie si il incheiati CAND? N-am mai auzit asa ceva? Un proiect avizat pt o data anume sa fie desfasurat in cate luni vor cei din organizare. Cine vizeaza astfel de proiecte nu le si verifica in teren?
Deh! E criza, salariile sunt mici si... trebuie sa ne sporim cumva veniturile. Nu vad la acest festival transparenta si dorinta de a face ceva benefic pt cadrele didactice si elevi.
Si... partenerii vostri din strainatate ce fac la acest festival? Vin si va aplauda, stau aici pe banii profesorilor amarati din Romania? Sau sunt doar cu numele acolo? Vin ei atat de departe ? Si de doua ori in 2 luni consecutive? Din prezentare nu se intelege ce vreti sa faceti, stimati organizatori! Un lucru e clar: taxa. Daca cei cu CES nu platesc la o activitate, de ce aceeasi copii cu CES platesc la alta activitate? Nu dati aici, da va luam dincoace. Deci, tot trebuie sa plateasca cumva. Din atatea activitati cate oferiti, macar la una sa plateasca, nu? Bine gandit! Sunt stupefiata, nedumerita, nu inteleg ... dar in tara asta de ce ar trebui sa intelegem? V-ati adaptat f bine realitatii cand ati gandit acest festival.
Eu, personal, nu o sa particip la o astfel de parodie in care nici organizatorii , probabil, nu stiu ce fac.
O sa particip la activitati unde se simte de la o posta calitatea! Si, har Domnului, sunt destule proiecte organizate transparent, corect, cinstit, cu taxe de bun simt.
Aici, NICIDECUM!!!!!

0 0

06.05.2011 12:14 voica - Autor

Echipa proiectului va invita sa participati direct la activitatile festivalului. Speram ca , astfel, va veti convinge ca ceea ce vom desfasura este bine gandit si organizat.
Poate ca daca recititi , cu atentie, Regulamentul va veti face ordine in idei. Va dorim toate cele bune!

0 0

06.05.2011 13:55 profa22

Daca recitesc Regulamentul e si mai grav! Descopar alte erori. Cred ca inainte de a posta stirea, trebuia sa recititi voi, echipa de proiect, nu noi. Ideile sunt ale voastre! Chiar nu intelegeti ce nedumerire am? Nu v-am spus ca nu particip???? Ma bucur ca nu am participat nici la primul Concurs din trilogie.Poate convingeti pe altii. Nu mai am ce discuta! E parerea mea. Si, dupa 30 de ani de invatamant, simt ce e bun si ce nu.
Poate pt altii sunteti buni, dar mira-m-as, vazand ce varza ati facut din ideile voastre. Ce ati visat noaptea ati scris ziua... cam asa cred ca e .
Cititi mai bine comentariul de mai sus. Cred ca nu l-ati inteles , din moment ce raspundeti printr-o invitatie pe care , de la inceput, am refuzat-o.

0 0

06.05.2011 17:42 msimc

Nu inteleg ce legatura are dansul cu concursul de creatie plastica... de ce doar sectiuni de dans si creatie plastica? De ce nu, de exemplu, creatie literara? Ma gandesc la copiii cu CES, care au probleme in a desena. Unii si in a dansa. O creatie literara a lor putea fi transcrisa citet la calculator, astfel incat sa nu se simta oarecum....

0 0

06.05.2011 23:35 popescu_a

Am crezut ca e prea dura colega care a deschis comentariile, dar ii dau dreptate. Am citit si eu si sunt de acord. Sa nu mai comentam si faptul ca Festivalul se adreseaza celor cu ces *asa rezulta din argument* , apoi se accepta si ceilalti , apoi iar nu. Simpozionul nu se stie cand se desfasoara. Ciudata e si formularea desen/pictura, colaje, abilitati manuale si Expozitia Concurs internationala. Cine e internationala? Expozitia? Din acordul adj cu subst. Concurs ar fi fost International. Ce inseamna sectiune plastica? detaliati, pt cei care sunt interesati?

0 0

12.05.2011 19:07 fi_fi17

Eu am participat la trei editii ale festivalului "Copil ca tine sunt si eu" si elevii (cu deficiente mintale grave, severe si/sau asociate) mei au trait momente frumoase. Sunt nerabdatori sa danseze si sa cante si la editia din anul acesta.

0 0

12.05.2011 20:23 voica - Autor

Multumim pentru aprecieri! Vă asteptăm cu tot dragul!

0 0

12.05.2011 20:28 voica - Autor

Aveţi dreptate, la ediţia anterioară au fost momente extrem de sensibile şi de frumoase-participând direct chiar ştiţi ce afirmaţi!Mulţumim! Nu răspundem cârcotaşilor decât printr-o invitaţie la ediţia din anul acesta.Vă dorim tot ce e bun şi frumos!

0 0

12.05.2011 23:11 popescu_a

E benefic pt copiii cu CES ca sunt implicati in astfel de activitati, dar... nu cred ca a contestat cineva faptul ca se desfasoara activitati si pt ei. Cred ca era mai bine daca organizatorii ar fi fost mai clari in ceea ce au gandit. Nu era mai simplu daca erau implicati doar cei cu CES? Nu se mai intelege ce se face la acest proiect. Formularea e alambicata, e si concurs, si simpozion, si teatru...???.... taxe, diferite, exprimare confuza...La nivel international cred ca s-ar cuveni sa dati mai multa atentie exprimarii clare a ceea ce doriti sa faceti.
Nu cred ca se poate numi carcotas cel ce observa o greseala. Poate ar trebui apreciat pt interventie. Sunt intrebari la care organizatorii ar trebui sa raspunda. Invitatia nu e o solutie decat pt cei pe care i-ati convins. Mai sus sunt intrebari ... fara raspuns.

0 0

16.05.2011 20:50 lucica_frumusitza

Sa le dam o sansa si copiilor cu CES care asteapta cu mare nerabdare acest eveniment.
Merg cu copii in fiecare an si stiu cat de mult asteapta sa cante sau sa danseze. Fiecare copil prezent la festival se expima artistic in functie de psibilitati si va asigur ca nu exista invidii sau animozitati in privinta premiilor. Cred ca la creatii literare ar fi mult mai greu, Lucrez de mult in sistem si stiu ca dansul si cantecul este mai usor de abordat si apreciat de copii cu nevoi speciale.

0 0

19.05.2011 22:23 voica - Autor

Bună seara! Mulţumim pentru gândurile adăugate. La simpozion am prelungit, la solicitări, termenul până pe 25 mai.Vă aşteptăm cu mult drag, copii şi dascăli talentaţi!

0 0

18.06.2011 10:28 zoe29

Buna ziua! Cand vom afla rezultatele de la acest festival? Asteptam!

0 0

09.07.2011 21:30 eli_epi24

am participat cinci cadre didactice la simpozionul din cadrul acestui festival,a trecut deja destul timp si nu am primit nicio adeverinta,niciun cd.Am platit o suma de bani pt aceasta si asteptam adeverintele.Cand o sa le primim?

0 0

07.09.2011 06:28 caresoim

Si eu vin cu aceeasi intrebare. V-am lasat mesaj si in vara , dar nu am primit raspuns.

0 0

04.04.2012 22:13 voica - Autor

Acum credem că v-aţi convins de seriozitatea muncii noastre. Vă dorim tot ceea ce e mai frumos şi bun! Echipa Festivalului

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

670 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN