Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Împreună, învăţăm copiii despre siguranţă!

 

Informaţiile sunt livrate în cadrul programului Școala siguranţei Tedi, un program care se adresează tuturor claselor I din ţară şi care poate fi implemetat de către învăţătorii care se înscriu până pe 17 octombrie 2018 completând formularul de înscrieri, disponibil aici.

Sunteţi parte din echipă. Implicarea dvs. este cea mai importantă!

Din experienţa acestor 3 ani am înţeles un lucru: fără dăruirea învăţătorilor pentru elevii lor, fără talentul și deschiderea lor, acest proiect nu ar fi fost posibil. Iar fără acest program, copiii ar fi fost mai puţin informaţi, mai puţin conștienţi de toate situaţiile de risc pe care le-ar putea întâlni.

Învăţătorii a peste 100.000 de mii de elevi, câţi au fost înscriși în acești 3 ani, au fost foarte receptivi la obiectivele programului și s-au alăturat acestuia. Alături de reprezentaţii Poliţiei, au realizat activităţi extraordinare iar copiii au descoperit, prin joc, multe informaţii utile.

Noua serie de elevi de clasa I merită să trăiască, la rândul ei, această experienţă utilă.

Click aici pentru a accesa formularul de înscriere la Şcoala siguranţei!

Material didactic gratuit și premii!

Participarea la program este gratuită şi se realizează pe baza înscrierii pe site-ul www.scoalatedi.ro, pe care fiecare învăţător o poate realiza până pe 17 octombrie 2018.

Suportul didactic este asigurat de Tedi și constă în materiale necesare desfăşurării programului la clasă concepute astfel încât să respecte modul de învăţare specific elevilor de clasa I – prin jocuri şi activităţi educative.

Programul se desfăşoară pe tot parcursul anului şcolar 2018-2019.

Implementarea programului la clasă este certificată printr-o diplomă de participare.

Implicarea învăţătorilor şi a elevilor este răsplătită de către Tedi prin premii surpriză.

Pentru orice detalii despre programul Şcoala siguranţei Tedi ne puteţi scrie pe adresa de e-mail: contact@scoalatedi.ro.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 08.10.2018 08:54 | 2136 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

10 intrebari pentru sfarsitul de an scolar

Motivatia pentru invatare

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Trei aspecte ale rezilientei

Echilibrul emotional

Comentarii (2)

0 0

11.10.2018 18:58 petronela_slavu

Ne-am înscris anul trecut la concursul „Școala siguranței!. Părea un concurs serios, fiind organizat de M.E.N. și de Poliția Română. Am desfășurat activități, am avut invitați. Am trimis punctual fotografii și rapoarte ale activităților desfășurate. N-am primit niciun feedback, parcă le trimiteam în neant. Am accesat mereu site-ul, în speranța că va fi afișată o listă a câștigătorilor. Nimic... Sunt dezamăgită!

0 0

12.10.2018 14:40 intuitext - Autor

Multumim pentru comentariu, iata raspunsul din partea organizatorilor:

Stimata doamna,

Va multumim pentru informatiile transmise si ne exprimam regretul sincer ca experienta dvs. cu programul nostru nu a fost pe masura asteptarilor.

Dupa cum stiti, ”Scoala sigurantei Tedi” este un program educativ care are ca principal obiectiv informarea copiilor de clasa I despre potentialele periocole. In scopul evaluarii bunului mers al acestui program, cadrele didactice participante sunt invitate sa incarce direct pe site-ul nostru imagini din timpul activitatilor. Ca o recompensa a muncii lor, se organizeaza lunar si un concurs in cadrul caruia este desemnat un singur castigator dintre cele mai active cadre didactice din luna respectiva. Lista castigatorilor a fost permanent afisata pe site, conform regulamentului.

Desi ne-am dori sa putem raspunde individual fiecarui cadru didactic care publica pe site-ul programului fotografii de la clasa, ne este imposibil, dat fiind numarul mare. Insa, pentru orice interactiune directa, stam cu mare placere tuturor la dispozitie la adresa de e-mail contact@scoalatedi.ro.
Va asiguram ca raspundem intotdeauna.

Va multumim foarte frumos pentru participarea la program si apreciem mult implicarea dvs !

Daca doriti si alte informatii, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail de mai sus. Mult succes in tot ce faceti!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

675 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN