Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Începe şcoala cu noile ediţii din revistele Terra Magazin, Doxi şi Pipo!

Revista Terra MagazinCompletează-ţi colecţia de machete 3D cu Catedrala Notre-Dame din Paris şi Turnul din Pisa (Fiecare revistă conţine una dintre cele două machete). Învaţă mai bine despre Pământ cu ajutorul planşelor didactice cu superlative ale Sistemului Solar, structura internă a Pământului şi cu fazele mişcării de revoluţie a Pământului în jurul Soarelui din seria GEOGRAPHIA GENERALIS!


Câştigă 2 tablete VIVA Q7 de la ALLVIEW. Detalii pe www.terramagazin.ro şi pe Facebook Revista Terra Magazin

Revista Doxi te trimite într-o Călătorie în lumea banilor!
Conţine un pachet special pentru şcoală, CADOU pentru fiecare elev: penar cu tabla înmulţirii , cadou surpriză (ceas jucărie sau creion – fantezie sau set creioane etc.), cărticică cu jocuri de memorie , orar şcolar decupabil şi poster Calendarul cursurilor şi al vacanţelor şcolare pentru anul şcolar 2013-2014.


Participă la SUPERCONCURSURI!
Câştigă:
1 tabletă educaţională TABBY şi 3 trotinete BEN 10. Detalii în revistă.
În perioada 16 septembrie – 16 octombrie la LIKE paginii de FACEBOOK Revista DOXI, răspunde la întrebare şi poţi câştigă un smartphone Sony XperiaE.

Din septembrie Revista Pipo primeşte în lumea lui cu un format mai mare care aduce mai multe jocuri, desene şi informaţii, precum şi cu un website nou www.pipo.ro şi o pagină de Facebook nouă: Pipo – Lumea generaţiei PRE.
Revista conţine 1 Joc Mozaic, un DVD cu un episod din noua serie Orăşelul leneş, 5 Jetoane decupabile cu litere A şi E şi cifre de la 1 la 3.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 18.09.2013 15:28 | 2302 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN