Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Let's Act English! Drama Festival - 8 iunie 2013

Acest concurs de teatru in limba engleza este avizat MEC in CAEN si se adreseaza elevilor si profesorilor care impart aceeasi pasiune pentru invatarea limbii engleze, care cauta noi oportunitati de a folosi limba engleza in mod liber si creativ si care considera arta teatrala o modalitate buna de a se exprima si de a lucra in echipa.

Nume proiect: LET"S ACT ENGLISH!

Organizatori: Scoala Gimnaziala Nr 29 Galati, Asociatia Orizont 29, Galati ISJ Galati

Perioadă înscriere: 01.05.2013 - 01.06.2013

Perioadă desfăşurare: 08.06.2013

Elevii trebuie să aibă între 9 şi 15 ani (clasele a IIIa - aVIIIa)

• O trupă de teatru poate fi formată din 10 -15 elevi. Se presupune că din această trupă fac parte nu numai actorii ce evoluează pe scenă, ci şi elevi care ajută la realizarea decorului şi a costumelor, la asigurarea fundalului sonor şi altele.

• Piesa de teatru înscrisă în concurs trebuie să respecte tema: FAMOUS PEOPLE, impusă de către organizatori.

• Piesa de teatru prezentată în concurs nu trebuie să depăşească 15 minute.Piesa va fi filmata si uploadata pe youtube. Linkul va fi trimis pe adresa de email: lovinmz@yahoo.com pana la data de 1 iunie 2013.

• Fiecare trupă participant trebuie să pregatească şi un afiş pentru piesa de teatru ce o vor prezenta în concurs care să conţină informaţii despre titlul, autorul/regizorul piesei şi actori. Afisul poate fi realizat folosind diverse programe de calculator sau scanat si trimis prin email la: lovinmz@yahoo.com

• Fiecare profesor coordonator trebuie să completeze fişa de înscriere şi să o trimită pe mail la adresa: lovinmz@yahoo.com pana la data de 1 iunie 2013.

• Juriul va fi alcătuit din 2 profesori de limba engleză, un profesor de educaţie plastică, un reprezentant al elevilor şi un reprezentant al Teatrului Dramatic ‘Fani Tardini’ din Galaţi. Se vor acorda diplome de participare tuturor profesorilor coordonatori, cât şi diplome şi premii pentru: cele mai bune piese (locul I, II si III),cel mai bun actor si cea mai buna actriţă în rol principal,cel mai bun actor si cea mai buna actriţă în rol secundar,cele mai bune costume,Miss/Mister E.T.A.

• Toţi profesorii coordonatori vor primi lista completă cu câştigătorii şi alte informaţii prin email. Toate piesele intrate în concurs vor fi uploadate pe blogul festivalului: http://letsactenglish.wordpress.com/ , dar si compilate pe un DVD cu ISSN care va fi transmis tuturor profesorilor coordonatori pana la sfarsitul lunii septembrie 2013.

Pentru informaţii suplimentare în legătura cu desfăşurarea concursului se pot solicita informaţii la adresa de email: lovinmz@vahoo.com (prof. Lovin Artemiza) /nr de tel. 0755011744

 

Propus de: lovinmz | 25.01.2013 16:46 | 1756 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

10 intrebari pentru sfarsitul de an scolar

Motivatia pentru invatare

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

1 vot | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN