Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

„Orice lucru mic sau mare poate căpăta valoare!” - CAERI 2015

Concursul național „Orice lucru mic sau mare poate căpăta valoare” are drept scop cunoaşterea şi înţelegerea noţiunilor privind mediul înconjurător, stimularea motivaţiei pentru protecţia naturii, formarea comportamentului ecologic adecvat, cultivarea unei atitudini pozitive, active şi de respect pentru natura ce ne înconjoară. Concursul este adresat preșcolarilor și elevilor din ciclul primar, fiind organizat in cadrul proiectului national „Suntem mici ecologisti!” - domeniul ecologie și protecția mediului, inclus in CAERI 2015. Concursul se organizează pe două secțiuni: Secţiunea I – pentru elevii de ciclu primar: Prezentarea unor creaţii literare proprii – povestiri, poezii sau cântece – pe teme ecologice. Secţiunea II – pentru preşcolari și elevii din învățământul primar: Expoziţie-concurs - creaţii plastice (desen, pictură, colaj - realizat din materiale din natură sau refolosibile). Jurizarea lucrărilor participante la concurs va fi făcută pe secțiuni și niveluri de vârstă (grupa mică, grupa mijlocie, grupa mare, clasele pregătitoare-II, clasele III-IV).

Nume proiect: „Suntem mici ecologiști!”

Organizatori: Grădinița cu Program Prelungit Nr. 28 Oradea

Condiţii de participare: Concursul se adresează preşcolarilor și elevilor din învățământul primar. Înscrierea participanţilor se face prin completarea Formularului de înscriere care va fi trimis on-line, pe adresa concurs_gpp28_oradea@yahoo.com, până la data de 14 m

Perioadă înscriere: 16.02.2015 - 14.03.2015

Perioadă desfăşurare: 16.03.2015 - 10.04.2015

Concursul național  „Orice lucru mic sau mare poate căpăta valoare” are drept scop cunoaşterea şi înţelegerea noţiunilor privind mediul înconjurător, stimularea motivaţiei pentru protecţia naturii, formarea comportamentului ecologic adecvat, cultivarea unei atitudini pozitive, active şi de respect pentru natura ce ne înconjoară.

Concursul se adresează preșcolarilor și elevilor din ciclul primar, fiind organizat in cadrul proiectului national „Suntem mici ecologisti!” - domeniul ecologie și protecția mediului, inclus in CAERI 2015.

Concursul se organizează pe două secțiuni:

  • Secţiunea I – pentru elevii de ciclu primar: Prezentarea unor creaţii literare proprii – povestiri, poezii sau cântece – pe teme ecologice.
  • Secţiunea II – pentru preşcolari și elevii din învățământul primar: Expoziţie-concurs - creaţii plastice (desen, pictură, colaj - realizat din materiale din natură sau refolosibile).Jurizarea lucrărilor participante la concurs va fi făcută pe secțiuni și niveluri de vârstă (grupa mică, grupa mijlocie, grupa mare, clasele pregătitoare-II, clasele III-IV).

Înscrierea participanţilor se face prin completarea Formularului de înscriere care va fi trimis on-line, pe adresa concurs_gpp28_oradea@yahoo.com, până la data de 14 martie 2015.

Acordul de parteneriat semnat şi ştampilat va fi trimis on-line până la aceeaşi dată sau prin poştă, odată cu lucrările copiilor.

Materialele pentru concurs vor fi trimise prin poştă până la data de 14 martie 2015, data poştei, la adresa: Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 28 Oradea, str. Onisifor, Ghibu, nr. 16, cod poștal 410497, loc. Oradea, jud. Bihor, cu menţiunea: pentru concursul „Orice lucru mic sau mare poate căpăta valoare”.

Lucrările pentru secțiunea I vor fi trimise în format electronic. Nu se acceptă decât creaţii proprii! Nu se acceptă lucrări fără semne diacritice!

Lucrările trimise pentru această secţiune vor fi publicate într-o lucrare în format electronic cu ISBN, care va fi expediată la adresa menţionată în formularul de înscriere la concurs.

Se vor acorda premiile I, II, III, premiu special, menţiuni pentru fiecare nivel de vârstă. Se acordă diplome de participare pentru toţi concurenţii şi adeverințe pentru profesorii îndrumători.

Expedierea diplomelor se va realiza până la sfârşitul lunii iunie pe adresa de e-mail menţionată în formularul de înscriere.

 

 

 

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: dorelleucea | 15.02.2015 22:15 | 1124 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

672 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN