Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

PROIECT EDUCAȚIONAL ”Și eu știu, și eu pot!” Ediția a III-a

CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ DE RECUPERARE HIPOACUZICI BRAȘOV, are deosebita plăcere de a vă invita să participați la cea de a III-a ediție a proiectului educațional „Și eu știu, și eu pot!” . Proiectul se adresează tuturor copiilor ce CES din țară indiferent de vârsta, natura sau gradul deficienței pe care aceștia o au. Cadrele didactice atât din învățământul special cât și cei care monitorizează copiii cu CES din învățământul de masă integrat, vor trimite lucrările artistico-plastice realizate de către copii la adresa centrului coordonator. Tematica sau modalitatea de executare a lucrărilor este la liberă alegere. Centrul coordonator va prezenta aceste lucrări sub formă de expoziție în instituțiile școlare de masă din orașul Brașov, odată cu prezentarea obiectivelor și a scopului ce se dorește atins.

Nume proiect: PROIECT EDUCAȚIONAL ”Și eu știu, și eu pot!” Ediția a III-a

Organizatori: CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ DE RECUPERARE HIPOACUZICI BRAȘOV

Condiţii de participare: Realizarea unor creații artistico-plastice de către un copil/copii, elevi cu CES. Se pot trimite desene, colaje și picturi individuale sau colective, etc., precum și orice alte creații realizate de copii (ex. obiecte decorative sau orice alte crea

Perioadă înscriere: 28.01.2013 - 31.05.2013

Perioadă desfăşurare: 28.01.2013 - 15.12.2013

SCOPUL PROIECTULUI:

Conștientizarea copiilor din învățământul de masă că, în ciuda diferențelor dintre ei și cei etichetați a fi ”handicapați” sau ”proști”, adică copiii cu Cerințe Educative Speciale, aceștia din urmă pot dovedi că sunt capabili de fapte și gânduri frumoase, că ȘTIU, că POT, că simt și că, de asemenea, merită cunoscuți, merită apreciați, merită tratați cu înțelegere și respect, acordându-li-se astfel drepturi și șanse egale tuturor în procesul de integrare socială și educațională.

REZULTATE AŞTEPTATE:

- Implicarea educatorilor, învăţătorilor/profesorilor (din învățământul special și integrat , precum și a asociațiilor) îndrumători în realizarea creaţiilor artistico-plastice;
- Implicarea cadrelor didactice din învățămăntul de masă;
- Împărtășirea impresiilor avute atât de ei cât și de copiiii cărora li s-au prezentat aceste materiale;
- Realizarea unui calendar cu lucrările artistice și literare primite în cadrul proiectului

Taxa de participare va fi achitată din fondurile  proprii  ale partenerului reprezentat prin cadrul didactic participant, taxă în valoare de 20 RON/persoană (taxă de participare, care implică expedierea diplomelor aferente și a calendarului prezentei ediții) + un plic autoadresat și timbrat în valoare de 4 RON (cost/timbru impus de Poșta Română pentru greutatea plicului în care sunt incluse calendarul și diplomele aferente).
Detaliile contului se găsesc la pag. 6, sectiunea: deviz estimativ

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: mirfi | 29.01.2013 08:37 | 2010 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN