Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

PROIECT NAȚIONAL ”ȘI EU ȘTIU, ȘI EU POT!” Ediția a IV-a. FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE!

Prezentul proiect are ca principal scop eliminarea stigmatului și a etichetelor aduse persoanelor cu CES. Persoanele cu Cerințe Educative Speciale (CES) sunt înainte de orice oameni, simt ca oricare ființă durere, bucurie, tristețe, veselie și de asemenea, ei știu și pot să facă lucruri minunate (se pot juca, dansa, pot și știu desena, cânta, picta, etc.) chiar dacă sunt privați de buna funcționare a organismului. Ne dorim ca prin acest proiect să promovăm copiii cu CES și mai ales faptul că acești copii NU merită să fie priviți altfel decât ceilalți copii, că merită să li se acorde înțelegere, șanse egale pentru viitor, importanță și mai mult decât orice respect.

Nume proiect: ”ȘI EU ȘTIU, ȘI EU POT!” Ediția a IV-a

Organizatori: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de Recuperare Hipoacuzici Brașov în parteneriat cu: - Inspector general școlar, reprezentat prin prof. Ariana Bucur - Inspector învățământ special, reprezentat prin prof. Simona Mesaroșiu - Inspect

Condiţii de participare: Pot participa: - Toate cadrele didactice din orice nivel de învățământ special din țară: - Toate cadrele didactice din învățământul de masă care au integrați copii cu CES, indiferent de nivelul de învățământ și de tipul deficienței

Perioadă înscriere: 03.03.2014 - 13.06.2014

Perioadă desfăşurare: 03.03.2014 - 12.12.2014

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de Recuperare Hipoacuzici Brașov vă invită să participați la de de-a IV-a ediție a proiectului național  ”ȘI EU ȘTIU, ȘI EU POT!.

FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE.

ASTFEL, NE ADRESĂM DIN NOU CU BUCURIE ȘI DESCHIDERE TUTUROR CADRELOR DIDACTICE DIN ȚARĂ CARE LUCREAZĂ ȘI INTERACȚIONEAZĂ CU COPIII CU CES.

Indiferent de tipul de învățământ, indiferent de vârsta, tipul și gradul deficienței acestor copii, haideți să le acordăm o șansă (detalii suplimentare în corpul proiectului atașat).

Trimiteți pe adresa menționată lucrările efectuate de acesția (individuale sau colectiv), iar noi  vom lupta în atingerea scopurilor propuse și prezentate în proiect. Acum fiind la cea de a IV-a ediție sperăm să obținem pe deplin succesul.

Indiferent de tema abordată în lucrările trimise sau de modul de realizare a lucrărilor, noi în calitate de organizatori suntem deschiși și dornici să prezentăm în învățământul de masă brașovean, pe toate nivelurile sale, ce știu și pot realiza, etala și demonstra acești copii.

Diplomele aferente atât cadrelor didactice implicate cât și a copiilor implicați vor fi trimise (în perioada menționată în proiect) on -line pe adresa pe care o veți menționape fișa de înscriere. Diplomele vor avea semnăturile tuturor instituțiilor înscrise la parteneri.

HAIDEȚI CA ÎMPREUNĂ SĂ SCHIMBĂM MENTALITĂȚI ȘI REACȚII!. hAIDEȚI CA ÎMPREUNĂ SĂ RECLĂDIM VIITORUL ȘI SĂ DOVEDIM CĂ ȘI COPIII CU CES MERITĂ ATENȚIE, RESPECT ȘI MAI MULT DECÂT ORICE UN STROP DE SUFLET ȘI RESPONSABILITATE.

Detalii și informații suplimentare, vă putem oferi la:

Telefon: 0740686973

E-mail: danielagradinar@gmail.com

 

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: mirfi | 17.02.2014 23:49 | 2445 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

2 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN