Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Reducerile lunii aprilie sunt aduse de Iepurașul Intuitext

Cu pași repezi a venit luna aprilie, iar elevii vor intra într-o nouă vacanță, o perioadă în care vor petrece mai mult timp cu familia, vor desfășura activități extra curriculare și se vor relaxa.

Când vor reveni la școală vor avea forțe proaspete pentru a parcurge ultima parte a anului școlar.

Editura Intuitext a pregătit pentru cadrele didactice o campanie specială cu reduceri pentru ca aceștia să aibă suficient timp pentru a alege auxiliarele ce îi pot ajuta pe elevi când vine vorba de studiul individual pe perioada vacanțelor.

Pentru clasele de primar Editura Intuitext a pregătit auxiliare care se pliază pe nevoile elevilor astfel încât aceștia să poată aprofunda cunoșțintele dobândite la clasă și să poată exersa în particular.

Produsele incluse în ofertă beneficiază de reduceri de preț astfel încât să fie cât mai accesibile.

Mai jos puteți citi detalii despre fiecare produs inclus în oferta Intuitext:

  1. Caiet de vacanță pentru clasa Pregătitoare

 Caietul de vacanță pentru clasa pregătitoare cuprinde 8 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii din clasa pregătitoare.

Punctul de pornire pentru fiecare temă îl constituie o imagine – provocare, care stârnește curiozitatea copiilor și creează pentru aceștia atmosfera specifică vacanței.

Caietul pune la dispoziția elevilor provocări, jocuri, activități specifice disciplinelor Comunicare în limba românăMatematică și explorarea mediului, Dezvoltare personală și, uneori, disciplinei Arte vizuale și abilități practice.

  1. Caiet de vacanță pentru clasa I

 Caietul cuprinde 8 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii de clasa 1.

Fiecare temă abordată vine ca o provocare, îndemnând elevul să îndeplinească activități interesante în perioada vacanței. Provocarea este realizată într-o manieră interactivă, prin adresare directă, motivantă, care îi stârnește curiozitatea.

Prin intermediul textelor sugestive, copilul are impresia că sarcinile de lucru devin prilej de joacă și de relaxare.

Sarcinile sunt subordonate tematic textului propus la începutul fiecărei unități, dar, în același timp, sunt strâns legate de experiența de viață a copiilor, de preocupările și interesele lor.

  1. Caiet de vacanță pentru clasa a II-a

 Structurat în 8 unități tematice, caietul propune „Jocuri de vacanță”, care vizează dezvoltarea spiritului de observație, a limbajului, a gândirii și a creativității.

Imaginile oferă suport vizual  pentru învățare, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.

Sarcinile de lucru interactive îi provoacă pe copii să pună în aplicare moduri spectaculoase de petrecere a timpului liber: rețete, jocuri, invenții, filme. 

Fiecare unitate se încheie cu o grilă de autoevaluare care presupune reflecție personală și contribuie la dezvoltarea capacității copiilor de a-și aprecia nivelul cunoștințelor.

  1. Teste de matematică pentru Evaluarea Națională de clasa a 2-a 

 Caietul Teste pentru Evaluarea Națională  - Matematică și explorarea mediului pentru clasa  a II-a pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională.

Finalul caietului conține 8 pagini de răspunsuri, care îl ajută pe școlar în procesul de autoevaluare.

Cu ajutorul etichetelor de culori diferite asociate fiecărui test la marginea paginilor, elevului îi este ușor să identifice locul acestora în caiet, printr-o simplă răsfoire. Totodată, realizarea grafică  contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și, implicit, la rezolvarea lor cu ușurință. 

Ilustrațiile sunt colorate, atractive și constituie suport în învățare pentru elevul de clasa a II-a.

Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a II-a și conținuturilor aferente

  1. Caiet de vacanță pentru clasa a III-a

 Caietul cuprinde 7 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii din clasa  a III-a.

Caietul de vacanță pentru clasa a III-a vizează: identificarea informaților din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exerciții de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un conținut adecvat temei unității.

Propunerile sunt specifice disciplinelor Limba și literatura română, Matematică, Științe ale naturiiși, uneori, disciplinei Arte vizuale și abilități practice, achizițiile specifice domeniilor disciplinare îmbinându-se armonios.

  1. Lectură și scriere, joc și fantezie - Limba și literatura română clasa a III-a

 Caietul de Limba și literatura română Lectură și scriere, joc și fantezie pentru clasa a III-a  cuprinde 3 secțiuni: Atelier de lectură, Atelier de scriere, Joc și fantezie.

Acestea îl pun pe copil în situația de a descifra mesajul unui text scris și de a se exprima corect, respectând convențiile de limbă și comunicare în cadrul unei abordări interdisciplinare.

Caietul conține exerciții care vizează înțelegerea textului (extragerea informațiilor, interpretarea, examinarea și evaluarea  acestora), formarea competențelor de redactare, dezvoltarea gândirii critice și creatoare.

Unele sarcini trec de la joc către exerciții cu un grad ridicat de dificultate, marcate corespunzător(*).

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 03.04.2023 09:30 | 7968 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

De ce este necesara tristetea

Echilibrul emotional

Tehnica 5-4-3-2-1 pentru copii

Echilibrul emotional

Ce este fotbalul?

Metode alternative de educatie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 4 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

212 voturi | 11 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN