Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion interjudetean "Activitatile extracurriculare- un alt mod de a invata"

Simpozion si concurs interjudetean cu tema "Activitatile extracurriculare- un alt mod de a invata"

Nume proiect: "Activitatile extracurriculare- un alt mod de a invata"

Organizatori: G.P.P. Cozia- Prof.Boşonea Georgeta

Condiţii de participare: Elevi si cadre adidactice din invatamantul preuniversitardin toate nivelurile de invatamant; Pentru sectiunea 1 Înscrierea la simpozion se va face electronic la adresa de e-mail: simpozion_cozia2015@yahoo.com până la data de: 4. 05. 2015

Perioadă înscriere: 20.04.2015 - 04.05.2015

Perioadă desfăşurare: 20.04.2015 - 30.06.2015

Lucrarea, rezumatul acesteia de maximum o pagină şi fişa de înscriere se vor trimite doar în format electronic la adresa mai sus menționată, în ataşament, în trei fişiere separate, salvate cu numele dumneavoastră. Ex. ,,Popescu Maria lucrare”, ,,Popescu Maria rezumat”, ,,Popescu Maria fişă de înscriere”.

 

Redactarea lucrărilor

ü    Materialele pentru simpozion trebuie să se încadreze în tematica propusă şi să fie însoţite de o scurtă prezentare (o pagină), redactată într-un document Word, dimensiunea A4, font TNR, 12, 1,5 distanță între rânduri, margini de 2 cm, text aliniat justified

ü  Titlul va fi scris cu majuscule (Times New Roman 14 Bold), centrat, la două rânduri de titlu se va scrie autorul şi instituţia (TNR 12), în partea stângă

ü  Bibliografia se va consemna la sfârşitul lucrării.

ü  Nu se acceptă lucrări fără semne diacritice.

ü  Nu se admit mai mult de 2 autori la o lucrare.

ü    Se admit şi lucrări în PPT, dar acestea să fie însoţite de un rezumat de o pagină în Word pentru publicare.

ü  Pentru prezentare va punem la dispoziţie: calculator, videoproiector.

ü   Responsabilitatea asupra conţinutului şi a redactării materialelor revine autorilor acestora. În conţinut să se regăsească maxim o treime aspecte teoretice şi restul aspecte practice, să aibă originalitate, noutate şi aplicabilitate practică  în activitatea didactică şi profesională.

Participarea poate fi directă sau indirectă în cazul  cadrelor didactice din ţară.

Produsul final va fi revista simpozionului în format electronic cu ISSN, care va cuprinde materialele prezentate în cadrul simpozionului.

Pentru buna desfășurare a simpozionului, realizarea mapelor, a expoziției, a pliantelor, a afișelor, a diplomelor și adeverințelor, a revistei în fomat electronic este necesară contribuția cu suma de 15 lei pentru fiecare cadru didactic, suma ce va fi trimisă în plicul cu lucrările copiilor (sau în plicul autoadresat, dacă nu trimiteți lucrari pentru copii).

Pentru secţiunea 2- expoziţia- concurs

Fiecare cadru didactic poate participa cu maxim trei lucrări ale preșcolarilor/elevilor pe secțiune.

 

Creaţiile plastice (desene, picturi) vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe foaie de bloc A4, pe verso regăsindu-se în etichetă titlul lucrării, numele şi prenumele preşcolarului/ elevului, grupa/ clasa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, unitatea şcolară, localitatea, judeţul.

Colajele vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe verso regăsindu-se în etichetă titlul lucrării, numele şi prenumele preşcolarului/ elevului, grupa/ clasa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, unitatea şcolară, localitatea, judeţul.

 

Plicul cu lucrările copiilor, fișa de înscriere la concurs, acordul de parteneriat în două exemplare, alături de plicul autoadresat, contribuția pentru simpozion vor fi trimise pe adresa: Boşonea Georgeta Rodica, Gradiniţa cu Program Prelungit Cozia, str. Regina Maria, nr. 14, loc. Rm. Vâlcea, Jud. Vâlcea, cu specificaţia PENTRU SIMPOZION), până la data de 04. 05. 2015 (data poştei) . În cazul în care două sau mai multe cadre didactice doresc să primească diplomele într- un singur plic, este necesar un plic mai mare (ex. Burduf) şi timbrarea se va face 3 lei înmulţit cu numarul de persoane, deoarece plicurile se timbrează corespunzător greutăţii lor.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: Andreea_25 | 19.04.2015 08:42 | 999 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

675 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN