Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion județean

Secţiunea I- Creativitate şi inovaţie în procesul instructiv- educativ: prezentare de activități practice, mape tematice, portofolii, produse finale ale proiectelor educaționale (postere, afişe, broşuri, platforme educaționale, site-uri, reviste şcolare, etc.) cu caracter inter, pluri și transdisciplinar; Secţiunea II- Concurs pentru elevi cu tema: ”Științe și tehnologii- Abilităţi și competențe pentru integrarea pe piața muncii prin educaţie formală şi nonformală”

Nume proiect: Comunicare interdisciplinară

Organizatori: Liceul Tehnologic ”Dimitrie Filipescu” Buzău Partener: CCD Buzău

Condiţii de participare: Simpozionul Județean se va desfășura la sediul Liceului Tehnologic “Dimitrie Filipescu” Buzău din strada Dimitrie Filipescu, nr.6. Înscrierea participanţilor se va realiza prin completarea fişei de înscriere (anexa 1 pentru profesori și anex

Perioadă înscriere: 17.05.2016 - 24.05.2016

Perioadă desfăşurare: 26.05.2016

Scopul: Conştientizarea necesităţii inițierii unor demersurilor educaţionale care să conducă la creşterea calităţii, a caracterului inovator şi a dimensiunii europene a învăţământului preuniversitar, în interesul elevului, pentru dezvoltarea sa liberă, armonioasă, dinamică şi creativă, adaptată la realităţile vieții sociale contemporane.

Obiective:
promovarea creativităţii ca motor al inovaţiei şi factor cheie în dezvoltarea competenţelor profesionale, ocupaţionale, antreprenoriale şi sociale

stimularea interesului participanţilor pentru demersurilor novatoare, purtătoare de valenţe noi, europene, privind problemele actuale ale educaţiei contemporane, pentru practicarea unui management de succes al propriei cariere;

dezvoltarea și valorizarea comportamentelor și abilităților elevilor (creativitate, capacitate de a inova și de a oferi răspunsuri la noi provocări, rigoare, deprinderi în domeniul TIC, inițiativă, capacitate de cooperare și spirit de competiție) în vederea sporirii şanselor de a urma parcursuri de învăţare ulterioare care să le faciliteze găsirea unui loc de muncă într-o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi incluzivă.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: adelutapetrisor | 19.05.2016 12:29 | 622 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

19.05.2016 22:23 adelutapetrisor - Autor

Informații suplimentare:
Condiții de participare și termen de înscriere:
Înscrierea participanţilor se va realiza până în data de 24.05.2016, prin completarea fişei de înscriere (anexa 1 pentru profesori și anexa 2 pentru elevi) şi trimiterea ei împreună cu lucrarea aferentă la adresa de email: adelutapetrisor@yahoo.com
Participarea este directă sau indirectă.
Simpozionul este fără taxă de participare.

Condiții de redactare:
Lucrarea va fi tehnoredactată în format A4, caractere Times New Roman, dimensiune 12, la un rând, cu diacritice, aliniat stânga- dreapta, cu margini de 20 mm.
Titlul lucrării va fi scris cu majuscule (Times New Roman 14 Bold), centrat. La două rânduri de titlu se va scrie autorul şi instituţia (Times New Roman 12). La două rânduri sub numele autorului se va începe scrierea textului.
Bibliografia se va consemna la sfârşitul lucrării (numele şi prenumele autorului, titlul lucrării/ cărţii, editura, localitatea, anul);
Conţinutul lucrării trebuie să vizeze aspecte cu un grad de interes ridicat, din tematica propusă, să aibă originalitate şi să cuprindă experienţe personale.
Lucrarea va fi transmisă în format electronic, în ataşament, într-un fişier, cu următoarea denumire: nume_prenume autor.
Participanţii care doresc primirea diplomelor prin poştă, sunt rugaţi să trimită un plic format A4, cu adresa de destinaţie completată şi pretimbrat în valoare de 3 lei, la adresa: Liceul Tehnologic ”Dimitrie Filipescu” Buzău, str. Dimitrie Filipescu nr.6, Buzău, cod. 120224, cu specificaţia: pentru Simpozionul Județean ”Comunicare interdisciplinară”.
Participanţii care nu trimit plicul pretimbrat şi autoadresat vor primi diploma scanată, pe email.

Criterii de jurizare (Secțiunea II):
• Calitatea şi relevanţa informaţiilor
• Originalitate
• Utilitate practică
• Aria bibliografică
• Modul de prezentare

Programul activităţilor:
10.30 – 11.00 – Primirea participanţilor
11.00 - 14.00 – Prezentarea lucrărilor pe secţiuni
14.00 - 14.30 – Concluzii şi evaluarea activităţii

Anexa 1

SIMPOZION JUDEȚEAN „COMUNICARE INTERDISCIPLINARĂ”

Ediţia a IV-a

26 mai 2016

FIŞĂ DE ÎNSCRIERE PROFESORI

Numele:
Prenumele:
Adresa email
Telefon
Unitatea de învățământ:
Localitatea:
Titlul lucrării:
Mijloace necesare prezentării:
Participare - directă
- indirectă

Anexa 2

SIMPOZION JUDEȚEAN „COMUNICARE INTERDISCIPLINARĂ”
Ediţia a IV-a

26 mai 2016

FIŞĂ DE ÎNSCRIERE – elevi

Numele elevului:
Prenumele elevului:
Unitatea de învățământ
Localitatea:
Numele și prenumele profesor coordonator:
Adresa e-mail:
Telefon :
Titlul lucrării:

Mijloace necesare prezentării:

Participare - directă
- indirectă

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

68 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN