Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion judetean ,,Interferenţe trecut – prezent – viitor în învăţământul românesc”

Colegiul Naţional Agricol ,,Carol I" din Slatina, jud. Olt organizează în data de 9 decembrie 2016 simpozionul judeţean ,,Interferenţe trecut-prezent-viitor în învăţământul românesc". Simpozionul se adresează tuturor cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar (gimnazial şi liceal) interesate de tema propusă, care doresc să împărtăşească propria experienţa şi realizările lor, contribuţia adusă la modernizarea învăţământului românesc, promovarea valorilor prin educaţie şi rolul pe care îl au în dezvoltarea competenţelor de învăţare permanentă ale elevilor. Sesiunea de comunicări ştiinţifice şi metodice va cuprinde articole cu tema simpozionului ale cadrelor didactice care vor fi publicate în revista cu ISSN a simpozionului.

Nume proiect: Simpozion judetean ,,Interferenţe trecut – prezent – viitor în învăţământul românesc”, ediţia a IV-a, an şcolar 2016-2017

Organizatori: Colegiul Naţional Agricol ,,Carol I" din Slatina, jud. Olt şi Casa Corpului Didactic Olt

Condiţii de participare: Înscrierea participanţilor se va face prin completarea fişei de înscriere şi trimiterea lucrărilor pentru revista cu ISSN a simpozionului până pe 25 noiembrie 2016 pe adresa de e-mail: treptecna@gmail.com.

Perioadă înscriere: 16.11.2016 - 25.11.2016

Perioadă desfăşurare: 09.12.2016

Colegiul Naţional Agricol ,,Carol I" din Slatina, jud. Olt organizează în data de 9 decembrie 2016 simpozionul judeţean ,,Interferenţe trecut-prezent-viitor în învăţământul românesc".

Simpozionul se adresează tuturor cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar (gimnazial şi liceal) interesate de tema propusă, care doresc să împărtăşească propria experienţa şi realizările lor, contribuţia adusă la modernizarea învăţământului românesc, promovarea valorilor prin educaţie şi rolul pe care îl au în dezvoltarea competenţelor de învăţare permanentă ale elevilor.Sesiunea de comunicări ştiinţifice şi metodice va cuprinde articole cu tema simpozionului ale cadrelor didactice care vor fi publicate în revista cu ISSN a simpozionului.

Înscrierea participanţilor se va face prin completarea fişei de înscriere (Anexa 1) şi trimiterea lucrărilor pentru revista cu ISSN a simpozionului  până pe 25 noiembrie 2016 pe adresa de e-mail: treptecna@gmail.com. Trimiterea acordului de colaborare semnat şi ştampilat în 2 exemplare se va face prin poștă sau e-mail şi nu e obligatoriu.

Conţinutul lucrării trebuie să vizeze aspecte cu un grad de interes ridicat, din tematica propusă, să aibă originalitate, să cuprindă eventual experienţe personale.

Vă rugăm să menţionaţi modul de participare la simpozion (direct sau indirect) şi adresa exactă pentru expedierea revistei și a diplomelor de participare.

Cerinţe de redactare:

1        format A4 ;

2        titlul, Times New Roman, size 14, Bold, centrat:

3        autorul, instituţia  se vor scrie cu Times New Roman, size 14, Bold; la un rând de titlu, aliniere dreapta:

4        textul se va scrie la două rânduri de denumirea instituţiei;

5        tehnoredactare text:

♣  Microsoft Office Word

♣  Times New Roman

♣  12 normal la 1,5 rânduri

♣  marginile la 20 mm (sus, jos, dreapta, stânga)

♣  textul aliniat bloc

♣  obligatoriu cu semne diacritice (nu se acceptă fără acestea)

♣  lucrarea să nu depăşească 2 pagini.

♣ Organizatorii simpozionului îşi rezervă dreptul de a respinge lucrările care nu respectă cerinţele din regulamentul de participare.

PERSOANE DE CONTACT

♣ Consilier educativ: prof. Petru Daniela, tel.0740172429

♣ Profesor Manolache Elena Emanuela, tel. 0742614432

Regulamentul, fisa de inscriere şi acordul de colaborare pot fi descărcate din ataşamentul de mai jos.

Vă aşteptăm cu drag!

 

 

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: danielapetru | 16.11.2016 12:45 | 1047 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

675 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN