Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION JUDEŢEAN „TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE PRIMĂVARĂ”

Secţiunile simpozionului judeţean „Tradiţii şi obiceiuri de primăvară” I. Comunicări ştiinţifice a) Referate pe tema: “Tradiţii şi obiceiuri de primăvară” b) * Prezentări Power-Point -Programe cu actiuni desfasurte la clasa * Filme didactice (Înregistrări video)

Nume proiect: “TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE PRIMĂVARĂ

Organizatori: GRADINITA P.P. “CASTELUL FERMECAT”,CRAIOVA,JUDET DOLJ * Prof. Godeanu Clarisa - director * Prof. pt.înv.preprimar – Cotora-Popa Cristina * Prof. pt.înv.preprimar – Nicolaescu Simona

Condiţii de participare: 1. Înscrierea participanţilor şi trimiterea lucrărilor se va face până la data de 25 februarie 2014, prin completarea formularului de înscriere şi trimiterea lucrării prin: * e-mail la:cris_popa_87@yahoo.com * e-mail la:

Perioadă înscriere: 03.02.2014 - 25.02.2014

Perioadă desfăşurare: 20.03.2014

Primăvara, anotimpul renaşterii naturii, ne face să simţim energia unui alt început. An de an, ai senzaţia că renaşti cu primul mugur, cu primul fir de iarbă săgetat spre cer.

Natura ne anunţă că primavara a bătut la geam...Noi, cu mic cu mare, bucuroşi, am deschis ferastra, iar atunci am primit mângâierea soarelui de primăvară...Apoi împreună am descoperit “vestitorii primăverii”, iar pe ea am poftit-o la noi în clasă, căci în inimă o purtăm mereu. La început timidă, dar prinzând curaj, primăvara s-a instalat la noi în clasă... când noi încercam să găsim o temă pentru acest “Simpozion”.

Tema “TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE PRIMĂVARĂ”, este o temă cu mult potenţial educativ în rândul elevilor. În cadrul activităţilor, îmbinând cât mai armonios utilul cu plăcutul, copiii construiesc produse folosind toate formele de activitate: învăţarea, jocul, munca în echipă, creaţia.

În cadrul Simpozionului se vor prezenta lucrări despre tradiţiile şi obiceiurile  de primăvară, modalităţi de educare şi instruire a elevilor în spiritul păstrării acestora, legende despre sărbătorile şi florile de primăvară.

Scopul manifestării:

Păstrarea notei de autenticitate şi originalitate a tradiţiilor şi obiceiurilor de primăvară româneşti prin dezvoltarea sentimentului creştin, cultivarea tradiţiilor şi obiceiurilor şi valorificarea creativităţii  concretizată prin lucrările specifice simpozionului.

Obiective urmărite:

* Cunoaşterea obiceiurilor şi tradiţiilor de primăvară de către elevi;

* Cultivarea trăirilor artistice cadrelor didactice pe tema tradiţiilor şi obiceiurilor de primăvară ;

* Promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor autentice din diferite zone ale ţării.

Învăţământ preşcolar | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: oannacor | 03.02.2014 15:27 | 1790 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (3)

0 0

09.02.2014 15:13 crisap

Taxa de participare la acest simpozion este 5 lei care se va pune in plic impreuna cu fisa de inscriere si lucrarea redactata conform regulamentului.

0 0

13.02.2014 15:34 crisap

Asteptam lucrarile dumneavoastra impreuna cu fisa de inscriere si taxa de participare de 5 lei si pe adresa gradinitei:Gradinita P. P. "Castelul Fermecat", str. Electroputere, nr.21, Localitatea Craiova, Judetul Dolj. In plic mai adaugatu un alt plic timbrat corespunzator si autoadresat pentru expedierea diplomelor. Multumim pentru colaborare.

0 0

19.02.2014 20:38 crisap

Acord de parteneriat

Grădiniţa cu P. P. ,,Castelul Fermecat” Craiova Şcoala / Grădiniţa
Jud. Dolj Localitatea…………………….Judet……….
Str. Electroputere, Nr. 21 Str……………………………nr……………
Tel 0251580335 Tel………………………………..
E.mail:gradinita_56@yahoo .com Nr. /

ACORD DE PARTENERIAT


Încheiat astăzi, ................ între unităţile:
Grădiniţa cu P. P. ,,Castelul Fermecat” Craiova , jud. Dolj, reprezentată de director, prof. Clarisa Godeanu, şi prof. Cotora-Popa Cristina si prof. Nicolaescu Simona, în calitate de coordonatori ai Simpozionului Judeţean ,,Tradiţii şi obiceiuri de primavara", Craiova,20 martie 2014.
şi
Şcoala ................................, judeţul ….........….., reprezentată de prof............................., în calitate de director şi prof. ..........................................................., în calitate de parteneri.
Obiectul contractului:
Obiectul prezentului acord de parteneriat îl reprezintă colaborarea dintre aplicant şi partener în vederea organizării şi desfăşurării de activităţi extraşcolare în instituţia aplicant, in cadrul Simpozionului Judeţean ,,Tradiţii şi obiceiuri de primavara".

Grup tinta: cadre didactice din invatamantul prescolar,primar,gimnazial

Coordonatorul se obligă :
1. Să distribuie regulamentul simpozionului şcolilor partenere;
2. Să primească materialele realizate de către parteneri;
3. Să organizeze susţinerea referatelor, lucrărilor si proiectelor participanţilor;
4. Să distribuie tuturor participanţilor diplomele obţinute;
5. Să mediatizeze rezultatele simpozionului;

Partenerul se obligă:
• Să popularizeze evenimentul;
• Să expedieze lucrările pe adresa şcolii coordonatoare;
• Să participe la sesiunea de comunicări;
• Să respecte regulamentul de desfăşurare a simpozionului
Durata contractului:
Acordul intra in vigoare la data semnarii acestuia si este valabil pe perioada desfasurarii simpozionului judetean.
Clauze finale ale acordului:
Simpozionului Judeţean ,,Tradiţii şi obiceiuri de primavara", face parte din categoria activitatilor de perfectionare si urmareste stabilirea unor relatii de colaborare intre institutiile de invatamant si alte institutii publice.
Partenerii se obliga sa colaboreze pe toata durata activitatii pentru ca acesata sa se deruleze conform scopului stabilit.
Prezentul acord de parteneriat se încheie în două exemplare, câte unul pentru fiecare parte.

Coordonator, Partener,
Grădiniţa cu P. P. ,,Castelul Fermecat” Craiova Şcoala / Grădinita

Director, Director,
Prof. Clarisa Godeanu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

1 vot | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN