Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

STIL DE VIATA, VALORI SI ATITUDINI

Conferinta stiintifica STIL DE VIATA, VALORI SI ATITUDINI este structurata pe 3 mari sectiuni:

I. OM SI SOCIETATE - "Comunitatea umana si civilizatia celui de-Al Treilea Val": istorie si stiinte socio-umane, religie si geografie;

II. STIINTE - Protectia mediului, Interdisciplinaritate si Invatarea asistata pe calculator si multimedia;

III. MANAGEMENT EDUCATIONAL - Managerul in educatie, Managementul proiectelor si Modele de bune practici (inclusiv lansari de carte).

Cu materialele trimise de dumneavoastra vom scoate volumul conferintei in cadrul universitatii sub editura Alma Mater.

Materiale trimise de elevi, studenti si cadre didactice pentru a fi aprobate trebuie sa indeplineasca mai multe criterii:

1. Sa contina un rezumat de maxim 10 randuri tradus intr-o limba de circulatie internationala;

2. Sa prezinte un argument pentru justificarea temei alese;

3. Sa aiba o parte teoretica cu date de specialitate care va vina in sprijinul alegerii temei;

4. Sa aiba o parte personala cu realizarea unei baze de date, metode de lucru aplicate si interpretarea rezultatelor intr-o forma grafica, tabel la libera alegere a fiecaruia;

5. Obligatoriu in final concluzii in urma studiului realizat, comparativ cu cele oferite de literatura de specialitatea;

6. Obligatoriu bibliografie.

Solicitam respectarea acestor pasi deoarece ne dorim ca participantii, in special elevi si studenti, sa realizeze in mod corect un referat - studiu care poate fi inclus intr-o activitate stiintifica de o asemenea anvergura.

Pentru sustinerea materialului solicitam realizarea unei prezentari powerpoint cu maxim 10 slide-uri care, de asemenea, trebuie sa indeplineasca anumite criterii de realizare:

- primul slide sa contina titlul temei, numele si prenumele realizatorului, calitatea (elev/student/cadru didactic), coordonatorul (daca exista), unitatea scolara (liceu, colegiu, facultate, altele);

- prezentarea argumentului alegerii temei;

- unele date teoretice din literatura etc;

- partea personala;

- concluziile si bibliografie obligatoriu pe ultimele 2 slide-uri

Se va evita incarcarea imaginii cu prea multe date, este necesara esentializarea continutului, iar prezentarea nu trebuie sa depaseasca 5-10 minute.

LUCRARILE CARE NU VOR RESPECTA CONDITIILE CERUTE POT FI RESPINSE.

Pentru participantii directi, in aceeasi saptamana se va organiza o Masa Rotunda cu tema "TANARA GENERATIE - INCOTRO?! Perspective oferite de societatea romaneasca pentru integrarea tinerilor" la care vor fi prezentate materiale care sustin puncte de vedere, ofera solutii privind tema data, materiale realizate in format electronic, tip ppt, cu aceleasi criterii ca cele prezentate anterior la conferinta, materiale care vor fi incluse intr-un CD cu ISSN (revista electronica), pe care o va primi fiecare participant impreuna cu diploma si programul dezbaterii, independent de mapa, diploma, programul si cartea realizate in cadrul conferintei. La aceasta masa rotunda ne dorim participarea in numar cat mai mare a tinerilor, tema fiind de actualitate si de mare importanta pentru acestia.

 

Toate materialele se trimit pe adresele altreileaval2@yahoo.com sau altreileaval2@gmail.com de unde se vor putea da mai multe relatii privind organizarea activitatilor, descarcarea fisei de inscriere, norme de redactare si/sau model de realizare etc.

Data limita de inscriere si trimitere a materialelor este 30 martie.

Va asteptam!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: dama | 06.03.2012 12:02 | 2979 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

20.03.2012 16:02 dama - Autor

Conferinta stiintifica "Stil de viata, valori si atitudini": 3-6 aprilie 2012. Festivitatea deschiderii lucrarilor conferintei are loc pe 3 aprilie ora 11 la Sala de Conferinte a universitatii, corp D, et. I. Va asteptam.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 1 evenimente

«OCTOMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

120 voturi | 8 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN