Bazele nutriției omului-curriculum în dezvoltare locală
10 iunie 2019, 06:38
Acest material este o propunere pentru curriculum în dezvoltare locală, prin care elevii pot dobândii cunoștințe utile despre alimentație, normative care reglementează calitatea produselor și realizarea examenului organoleptic al acestora, prin intermediul profesorilor care îl pot adapta la nivelul clasei.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro
Activitate de evaluare folosind aplicatiaa Eclipse Crossword
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Realizarea hartilor conceptuale folosind aplicatia COOgle
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Adăugat la:
03.05.2024
Determinarea masei corpurilor cu balanța tehnică electronică
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Linkuri utile - Clasa a 9-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.