Fișe de lucru – Analiza senzorială - Metoda punctajului
13 august 2021, 21:14
Fișe de lucru – Analiza senzorială - Metoda punctajului este o aplicație practică a unei metode de analiză senzorială a produselor alimentare. Cele două fișe de lucru antrenează elevii să lucreze atât individual cât și în grup. Elevii sunt motivați să lucreze pentru a vedea rezultatele finale care sunt un cumul al răspunsurilor lor.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa recapitulativa
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare transdisciplinara; Activitate practica
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 11-a;
niculescuemilia | Grup Scolar "Nicolae. Balcescu" Oltenita
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Test Roti dintate-Elemente de tehnologie
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 11-a;
mariana_bicoiu | Scoala Gimnaziala Nr.7 Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.