Utilizarea microorganismelor în industria alimentară Obţinerea brânzei cu mucegai în coajă, Camembert
18 aprilie 2024, 17:30
MATERIAL DE PREZENTARE A MODULUI DE OBȚINERE ȘI A ORIGINII BRÂNZEI CAMEMBERT
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
23 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 10-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Adăugat la:
17.04.2024
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Linkuri utile - Clasa a 10-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.