1. ECHIPAMENTE DE PROCES FOLOSITE LA FABRICAREA ZAHĂRULUI
18 decembrie 2017, 23:43
Importanta zahărului în alimentație
Zahărul este un aliment necesar și mult apreciat, datorită calităților sale și anume: gust dulce, valoare energetică și putere bacteriostatică. Zahărul este asimilat complet și repede –– aproximativ în 15 min –– de organismul omenesc producând caldură și energie musculară. Prin ardere degajă 4000 kcalkg. Față de carnea de vacă care dă 1500 kcalkg, pâinea neagrâ 2250 kcalkg și laptele care dă 635 kcalkg .
Învăţământ profesional şi tehnic - Instrumente şi tehnici de laborator - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Instrumente şi tehnici de laborator - Clasa a 12-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare integrata
5 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Clasificarea rețelelor de calculatoare
Învăţământ profesional şi tehnic - Instrumente şi tehnici de laborator - Teste - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
LiudmilaJ | Colegiul Politehnic
0 comentarii
Medii de transmisie în rețea de calculatoare
Învăţământ profesional şi tehnic - Instrumente şi tehnici de laborator - Teste - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
LiudmilaJ | Colegiul Politehnic
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Instrumente şi tehnici de laborator - Teste - Clasa a 12-a;
LiudmilaJ | Colegiul Politehnic
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.