particularitatile cateringului
8 noiembrie 2009, 00:36
planificare bucatari
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 13-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
M5 Marketing in industria alimentara
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
alecsa | Liceul Tehnologic "Henri Coanda", Buzau
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 13-a;
alecsa | Liceul Tehnologic "Henri Coanda", Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.