Avantaje si dezavantaje sist.de servire
2 iunie 2010, 20:48
Sisteme
de servire
Lectie de recapitulare pentru clasa a IX-a(ac)
Domeniul:Turism și alimentație
Calificarea: ospătar(chelner) în unități de alimentație
Obiectul: M4-Servirea preparatelor
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
34 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
cercetarea de marketing, test plus barem
Învăţământ liceal - Economie - Lecţii - Clasa a 11-a;
andreia_cn | Colegiul Economic "A. D. Xenopol"
1 comentariu
Piata - test sumativ si barem de corectare si notare
Învăţământ liceal - Economie - Teste - Clasa a 11-a;
evcont | Colegiul Tehnic "Costin D. Nenitescu", Bucuresti
0 comentarii
Test economie Piață-Mecanism concurențial
Învăţământ liceal - Economie - Teste - Clasa a 11-a;
oana_m_niculescu | Liceul Teoretic Pogoanele
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.