Modulul 4 : „Organizarea producției de patiserie cofetărie”
2 iunie 2010, 21:16
Clasa a XIII-a ruta progresivă
Calificarea: TEHNICIAN ÎN GASTRONOMIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 13-a;
34 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
M5 Marketing in industria alimentara
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
alecsa | Liceul Tehnologic "Henri Coanda", Buzau
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 13-a;
alecsa | Liceul Tehnologic "Henri Coanda", Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.