Probleme_de_Miscare-clasa6-INTERACTIV
14 octombrie 2007, 11:06
Lectia, explica modul de rezolvare a Problemelor_de_Miscare si propune exercitii de evaluare INTERACTIVE, programul raspunzând elevului daca a rezolvat CORECT sau GRESIT.Este o noua lectie din setul pentru capitolul MiscareaRepausul, set din care mai puteti utiliza si lectiile Miscarea si Repaosul ,si Miscarea Rectilinie Uniforma si Variata
Învăţământ gimnazial - Fizica - Lecţii - Clasa a 6-a;
371 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Fişa de lucru- determinarea lungimii
Învăţământ gimnazial - Fizica - Fişe de lucru - Clasa a 6-a;
nucet87 | Scoala Gimnaziala "Iancu Vacarescu" Vacaresti
0 comentarii
Învăţământ gimnazial - Fizica - Lecţii - Clasa a 6-a;
luminitagavrea | Scoala Gimnaziala "Regina Maria" Arad
0 comentarii
Învăţământ gimnazial - Fizica - Teste - Clasa a 6-a;
gheraughe | Grupul Scolar Automecanica Medias
0 comentarii
Comentarii (4)
14.10.2007 11:23 laurentziu_roshu - Autor
Materialul e arhivatsi se deschide usor, cu orice arhivator, dar daca nu aveti niciunul, puteti descarca gratuit Winzip de pe adresa http://www.powerpoints.org/
14.10.2007 15:27 stefana_pana
Surprinzatoare abordare! Mi-a placut cum ati aplicat abordarea interactiva in rezolvarea problemelor.
02.11.2007 17:26 ionpopescu2000
Domnule Roşu,
materialul este foarte interesant, bine conceput şi, cred, foarte util, mai ales că este vorba de elevi de clasa a VI-a.
Tocmai de aceea, cred că este păcat să scape într-un astfel de material o greşeală grosolană de ortografie, repetată de mai multe ori: "î-ţi va spune". În limba română, niciodată "îţi" nu se scrie dezlegat.
Pe de altă parte, simbolul pentru prefixul kilo este k (minusculă) şi nu K (majusculă), aşa că eu, ca fizician, dacă văd scris "Km", mă gândesc la "Kelvin-metru" şi nu la "kilometru", aşa cum aţi vrut să scrieţi.
În sfîrşit, sunt exasperat de alternanţa scrierii cu şi fără diacritice, dar continui să cred că folosirea diacriticelor este obligatorie în scoală, pentru a nu se crea confuzii.
Îmi aduc aminte de un elev care, citind un material care nu-i aparţinea, luat direct de pe referate.ro, povestea colegilor cum leagă o "sarma" între două borne ...
Şi nici nu era măcar Crăciunul ...
Ştiu că sunteţi adeptul ideii că "fondul contează şi nu forma", dar, credeţi-mă, contează şi forma, uneori al naibii de mult!
04.11.2007 20:00 laurentziu_roshu - Autor
multumesc pentru aprecieri. In privinta unor eventuale greseli de tastare, mentionez doar ca am scris peste 1000 de pagini publicate, cu diverse teme, multe pe teme stiintifice(fizica in special , dar nu numai), si multe pe teme culturale, sau albume de arta, etc (in cardul "Bibliotecii virtuale" ). In momentul in care veti lucra atât de mult , veti constata ca , scriind multe pagini, in sute de materiale, tastând milioane de caractere, pot aparea unele mici erori de tastare. Nu e cazul sa-mi spuneti cum se scrie vreun cuvânt românesc.Le-am
scris deja aprope pe toate in numeroasele materiale publicate. Am scris mult mai mult decât dumneavoastra,
mai ales ca, momentan nu exista niciun material scris si publicat de dvs. Daca apare o eroare, e fiindca am scris sute si sute de pagini, ceea ce consuma mult timp si efort, iar uneori dupa ce scriu o fraza, folosesc optiunea COPY/ PASTE pentru a copia o parte din fraza, daca acea parte intervine in noua fraza pe care o scriu- aici poate aparea dezavantajul ca, daca acea parte pe care o copiez contine o eroare de tastare, atunci eroarea apare la fiecare copiere. E util sa-mi spuna cineva unde este o mica eroare, ca sa o pot corecta, de obicei, inainte de publicare, când arat materialul elevilor mei , îi rog pe ei sa-mi semnaleze eventualele erori . Deci, multumesc pentru observatii.
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.