tehnica analizelor de laborator clasa a-xi-a liceu
29 februarie 2008, 00:08
calificarea tehnician analize produse alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 11-a;
12 materiale
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
prepararea soluțiilor
12.10.2021 14:37
Nivel de dificultate: mediu
ituația reală cu care ne confruntăm, ne-a adus pe noi, dascălii, cu adevărat, în era tehnologiei digitatale. Materialul este de real folos atât cadrului didactic cât și elevilor. Utilizarea acestor RED implică elevul activitățile de învățare și menține curiozitatea acestoraituația reală cu care ne confruntăm, ne-a adus pe noi, dascălii, cu adevărat, în era tehnologiei digitatale. Materialul este de real folos atât cadrului didactic cât și elevilor. Utilizarea acestor RED implică elevul activitățile de învățare și menține curiozitatea acestora
24 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.