- ORGANIZAREA PRODUCŢIEI CULINARE
29 februarie 2008, 00:12
clasa a xii-a , specializarea tehnician in gastronomie
Învăţământ profesional şi tehnic - Alte specializari - Planificări - Clasa a 12-a;
12 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Notiţe la compartimentul sistemului de rulare, direcţie şi frinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Alte specializari - Lecţii - Clasa a 12-a;
rodionvitalie | Colegiul de Transporturi din Chişinău
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Alte specializari - Teste - Clasa a 12-a;
Doinita_Balasoiu | Liceul de Informatica "Stefan Odobleja" Craiova
0 comentarii
Fişă de autoevaluare _planificarea şi organizarea producţiei
Învăţământ profesional şi tehnic - Alte specializari - Teste - Clasa a 12-a;
mihaelalebada | Liceul "Mircea Eliade"
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.