Test de evaluare AMBALAREA PRODUSELOR FĂINOASE
14 februarie 2009, 21:57
Unitatea de competenţă nr. 10: Tehnici de ambalare, domeniul: industria alimentară, calificarea: brutar-patiser,preparator produse făinoase, anul de completare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
9 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
tamascristina | Grup Scolar Agricol Bistrita
0 comentarii
Transportul-materialelor-spin-the-wheel
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
tamascristina | Grup Scolar Agricol Bistrita
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.