Alimente de origine vegetală: în stare proaspătă (fructe, legume) şi prelucrate (zahăr, ulei, cereale).
9 februarie 2012, 13:06
Modulul “Produse alimentare de origine minerală, vegetală şi animală”/ Unitatea I "Originea alimentelor"/ Lectia nr. 2
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
Învăţământ gimnazial - Biologie - Clasa a 5-a;
92 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
maria_5_5 | Gimnaziul "Florea Bogdan" Reghin
0 comentarii
testare initiala la Educatie tehnologica si interpretarea rezultatelor
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Teste - Clasa a 5-a;
valiprofi | Scoala Gimnaziala Nr.1 "Anghel Rugina" Tecuci
0 comentarii
PROIECT DE LECȚIE EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
daniella40 | Scoala Gimnaziala "Constantin Brancusi" Medgidia
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.