Aluatul opărit si produse din aluat oparit
9 iunie 2018, 13:37
C1 – Caracterizarea aluaturilor nedospite
C2 –- Identificarea materiilor prime şi auxiliare necesare realizării aluatului oparit si verificarea calitatii acestora
C3 – Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare
C4 -Respectarea succesiunii logice a etapelor procesului tehnologic de obţinere a aluatului opărit si a produselor din aluat oparit
C5 -Stabilirea indicilor de calitate ai produselor din aluat oparit
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
26 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Cele doua legi ale lui Kirchhoff
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.