Analiza glucidelor Determinarea conţinutului de zaharuri din produse de panificație
26 iulie 2023, 17:19
Lucrarea cuprinde analizele specifice biochimice de verificatre a acalitatii fainurilor.
Lucrarea este destinata elevilor de liceu si scoalaprofesionala, dar si elevilor de clasa a XI , domeniul Industrie alimentara.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Învăţământ liceal - Chimie - Clasa a 11-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
8 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
tamascristina | Grup Scolar Agricol Bistrita
0 comentarii
Transportul-materialelor-spin-the-wheel
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
tamascristina | Grup Scolar Agricol Bistrita
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.