ANALIZA LEGUMELOR SI FRUCTELOR
29 ianuarie 2024, 08:18
Metoda are la bază determinarea cu ajutorul simţurilor (văz, miros, gust) a următorilor indici de calitate:
- pe intreg lot sau pe probe luate din lot;
- pe intregul lot de fructe sau legume: autenticitatea si uniformitatea soiului, marimea, forma, culoarea, aspectul exterior, starea de sanatate si de curatenie, starea de prospetime, gradul de maturare;
- pe probe luate din lot: consistenta pulpei, suculenta pulpei, gustul, aroma.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Învăţământ liceal - Resursele elevilor - Clasa a 9-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
39 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Tehnici de realizare a unui tabel in word
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Comentarii (1)
30.01.2024 17:27 MinodoraSimona
Un material foarte bine conceput, cu informații bine structurate în fișa de documentare si cu o fișă de lucru utilă, frumos aranjată și de un nivel mediu ce trebuie atins de orice elev.
Voi folosi fișa de lucru la clasă, pentru că mi se pare un material bun. Felicitări
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.