Analiza microbiologică a berii
21 august 2019, 15:45
Acest document este o fișă de laborator utilă pentru profesorii și elevii de la liceele tehnologice de ind. alimentară. Fișa este pretabilă pentru disciplinele Analize specifice în ind. alimentară fermentativă și Microbiologia produselor alimentare.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
35 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.