ANALIZA SENZORIALĂ A APEI UTILIZATE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ
17 ianuarie 2024, 20:13
Apa este foarte importantă in industria alimentară.PRINCIPIUL METODEI: metoda are la bază determinarea cu ajutorul simţurilor (văz, miros, gust) a următorilor indici de calitate:
• Aspect
• Miros
• Gust
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Învăţământ liceal - Resursele elevilor - Clasa a 9-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Tehnici de realizare a unui tabel in word
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.