Analiza senzorială a ciocolatei
28 ianuarie 2019, 09:11
Materialul propus este o fişă de lucru ce poate fi utilizată în cadrul orelor de laborator tehnologic la disciplinele:Tehnica analizelor de laborator la cl.11sau Analize specifice în industria alimentară extractivă la cl.12.
Învăţământ liceal - Alte discipline - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
35 materiale
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
Analize senzoriale
12.10.2021 14:44
Nivel de dificultate: mediu
ituația reală cu care ne confruntăm, ne-a adus pe noi, dascălii, cu adevărat, în era tehnologiei digitatale. Materialul este de real folos atât cadrului didactic cât și elevilor. Utilizarea acestor RED implică elevul activitățile de învățare și menține curiozitatea acestora
24 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Alte discipline - Teste - Clasa a 12-a;
liliannna | Colegiul National "Dragos Voda" Sighetu Marmatiei
0 comentarii
Test Marketing 2.1Utilizarea surselor de informare
Învăţământ liceal - Alte discipline - Teste - Clasa a 11-a;
narcisa_tamara | Liceul Tehnologic Silvic Cîmpeni
1 comentariu
Învăţământ liceal - Alte discipline - Lecţii - Clasa a 12-a;
mihaelalus | Colegiul National "Nicu Gane" Falticeni
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.