ANALIZA SENZORIALA A LAPTELUI CRUD
19 ianuarie 2024, 18:54
Prin lapte crud integral se înţelege produsul obţinut de la animale sănătoase , prin mulgere în condiţii igienice, netratat termic (neîncălzit sau nefiert), din compoziţia căruia nu s-a eliminat nimic şi nici nu i s-au adăugat substanţe străine.
Analiza senzorială se referă la aprecierea aspectului, culorii, mirosului şi gustului.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a;
39 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Tehnici de realizare a unui tabel in word
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.