Analize specifice în industria prelucrării legumelor și fructelor
30 iulie 2024, 19:50
Profilul: Resurse naturale şi protecţia mediului
Domeniul de pregătire de bază: Industrie alimentară
Învăţământ liceal - Tehnologii - Planificări - Clasa a 12-a;
44 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări similare
FIȘĂ DE DOCUMENTARE Determinarea vitaminei C (acidul ascorbic)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 12-a;
turist | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Analiza microbiologică a legumelor și fructelor si conservelor din legume și fructe
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
turist | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Planificare Modulul III: Analize specifice în industria prelucrării legumelor şi fructelor
Învăţământ liceal - Tehnologii - Planificări - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.