Bucataria si doatarea aceasteia , Alimente de origine vegetala si animala
10 mai 2021, 10:26
CS1-identificarea elementelor componente ale bucătăriei și a modului de amenajare acestora în cameră;
CS 2- cunoașterea etapelor necesare realizării unui preparat la rece - sandwich ;
CS3 –cunoașterea etapelor de realizare a unui șervețel decorativ ;
CS4 – înșușirea ideilor practice de așezare a mesei
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
Subtip: Proiect integrat
Metode: Joc didactic; Metode alternative de evaluare
Abordări: Activitate practica
12 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
maria_5_5 | Gimnaziul "Florea Bogdan" Reghin
0 comentarii
testare initiala la Educatie tehnologica si interpretarea rezultatelor
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Teste - Clasa a 5-a;
valiprofi | Scoala Gimnaziala Nr.1 "Anghel Rugina" Tecuci
0 comentarii
PROIECT DE LECȚIE EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
daniella40 | Scoala Gimnaziala "Constantin Brancusi" Medgidia
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.