CLASIFICAREA PREPARATELOR DIN CARNE
29 aprilie 2020, 18:23
PPT
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
14 materiale
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
material bine structurat
16.07.2020 12:33
Nivel de dificultate: mediu
Materialul prezentat este foarte util elevilor și profesorilor de la profilul Industrie alimentară, specializările Tehnician în industria alimentară și Tehnician analize produse alimentare, clasele a X-a și a XII-a. Bine structurat și documentat.
11 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.