Controlul calității produselor de panificatie
27 iulie 2023, 20:39
Verificarea calitatii materiei prime in industria panificatiei este cea mai importanta etapa din fluxul tehnologic de obtinere a produselor.Materialul cuprinde analize fizico chimice specifice domeniului panificatiei si este destinat elevilor de clasa a xi a , domeniul Industrie alimentara, dar si profesorilor.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Metode: Metode alternative de evaluare
Abordări: Activitate practica
8 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 11-a;
niculescuemilia | Grup Scolar "Nicolae. Balcescu" Oltenita
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Test Roti dintate-Elemente de tehnologie
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 11-a;
mariana_bicoiu | Scoala Gimnaziala Nr.7 Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.