Controlul senzorial al produselor coapte
24 iunie 2021, 10:55
Coacerea produselor
Lecţie de formare a priceperilor şi deprinderilor practice prin activităţi experimentale
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 9-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
39 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Influența presiunii asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.