Determinarea proteinelor din produsele din carne
24 iunie 2019, 20:12
Materialul este o fișă de lucru pentru elevii de clasa a XII a, de la specializările de industrie alimentară și tehnician analize produse alimentare. Prin intermediul acestei fișe de lucru elevii pot să determine conținutul de proteine din produsele din carne ( salamuri, conserve de carne) prin reacții de culoare.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
Învăţământ liceal - Chimie - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
35 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
TEST FINAL - M V: Lucrări de întreţinere şi reparaţii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
TEST FINAL - M VIII: UNGEREA SISTEMELOR TEHNICE
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
TEST FINAL - M IX: TEHNOLOGII NECONVENŢIONALE
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.