Dotarea cu echipamente de servire
16 noiembrie 2020, 11:59
Modul IV Procese de bază în alimentație
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Tehnici de realizare a unui tabel in word
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.