Elaborarea unei instructiuni de lucru privind intrările de materii prime, materiale, ambalaje, piese de schimb, utilaje
22 martie 2021, 19:28
Materiile prime, ingredientele şi ambalajele pot fi vectori de contaminare cu pericole fizice, chimice sau biologice pentru spaţiile, procesele tehnologice de prelucrare şi preparare, precum şi pentru semipreparatele şi preparatele culinare realizate.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
41 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
alecsa | Liceul Tehnologic "Henri Coanda", Buzau
0 comentarii
Test de evaluare sumativa MIV turism
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 12-a;
corinas | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava
0 comentarii
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.