E-urile in alimentatie
2 martie 2020, 09:09
materialul cupride def si lista e-urilor periculoase si in ce domenii se folosesc.
Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Învăţământ liceal - Discipline opţionale - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Abordări: Abordare interdisciplinara
27 materiale
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
E-urile in alimentație
16.07.2020 22:06
Nivel de dificultate: mediu
E-urile ( aditivii alimentari ) sunt substanțe chimice adăugate unor produse din comerț pentru a le prelungi termenul de valabilitate, pentru a le evidenția culoarea sau pentru a le îmbunătății gustul.Sunt E- uri inofensive ( naturale ) dar și E-uri suspecte care consumate în exces, cresc riscul unor boli. Materialul este foarte bine structurat, documentat și util în viața de zi cu zi. O să folosesc acest material în cadrul orelor de orientare si consiliere. Felicitări!
10 review-uri
17.07.2020 14:19 Mihaela_Mirze
Multumesc, puteti citi pe pagina mea si alte lucruri interesante!
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 11-a;
Lidiaf | Colegiul Tehnic ''Petru Poni'' Roman
0 comentarii
Învăţământ liceal - Chimie - Teste - Clasa a 10-a;
breazu_nadia | Colegiul Tehnic Motru
0 comentarii
Fisa experimente extractie si proprietati cauciuc
Învăţământ liceal - Chimie - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;
Popescu_Irina | Colegiul National "Ion Luca Caragiale" Ploiesti
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.